Motor

Marc Calmet i Marc Mujal al Nacional d’Enduro a Oliana

Marc Calmet i Marc Mujal al Nacional d’Enduro a Oliana

El Campionat d’Espanya d’Enduro  2017 ha arrancat aquest cap de setmana amb una de les proves més llegendàries del calendari, l’Enduro del Segre. La carrera, que es va disputar als voltants de la localitat lleidatana d’Oliana va contar amb més de 220 pilots. Dos d’ells eren els berguedans i pilots del MC Baix Berguedà, Marc Calmet i Marc Mujal. 

El Motoclub Segre va ser l’encarregat d’organitzar la carrera, la qual contava amb una crono, un tram i una extrema de gran duresa.

Durant la jornada de dissabte, on els pilots van patir bastant calor per ser l’època de l’any en que ens trobem, Mujal va finalitzar en dotzena posició en la categoria Sènior B 2T i Calmet va entrar en el Top 10 de la classificació de Sènior B 4T.

Ja el diumenge, el pilot de Gironella, Marc Mujal va patir problemes amb el motor de la seva Beta i no va poder finalitzar la segona jornada de la primera proba del nacional d’Enduro. I pel que fa al pilot de Guardiola del Berguedà, Marc Calmet, va poder millorar els resultats de dissabte i va ser el sisè millor pilot en la seva categoria. 

marc mujaal

FOTO: Marc Calmet i Marc Mujal a la Crono d’Oliana AUTOR: Meritxell Pey 

Campionat Espanya Enduro Marc Calmet Marc Mujal MC Baix Berguedà Oliana

Comentaris