Motor

Franc Serra a les portes de la final del American Flat Track

Franc Serra a les portes de la final del American Flat Track

Aquesta matinada s’ha celebrat la primera carrera del campionat americà AMA Flat Track al mític oval de Daytona International Speedway, on els catalans Ferran Cardús i Franc Serra, campió i subcampió de la RFME Copa de España de Flat Track, s’hi han desplaçat per completar amb èxit la operació Daytona.

El berguedà Franc Serra, va començar amb els entrenaments lliures amb no molt bones sensacions sobre la seva moto. Serra, que participava a la categoria de AFT Singles amb la Honda CRF450R cedida per l’americà Jared Mees, va ser l’home de les remuntades.

En la màniga classificatòria, tot i fer una molt bona sortida i col·locar-se en segona posició, el pilot de Gironella es va veure perjudicat per una caiguda d’un altre pilot fet que no el va permetre classificar-se directament a les Semifinals.

IMG-20170317-WA0006

Ja a la repesca i sortint des de la part més difícil de la segona fila, Serra va protagonitzar una gran remuntada i a falta de dues voltes es va col·locar segon a pocs metres del líder.

Un cop a la Semifinal, el pilot d’Honda va sortir des de l’última fila remuntant un altre cop fins entrar al Top 10. Lamentablement, va ser desè i només entraven els nou pilots més ràpids.

Aquesta carrera ha sigut un gran repte pel berguedà Franc Serra que ha hagut d’afrontar-se als millors pilots de l’especialitat de Flat Track. Tot i això, Serra ha pogut demostrar un gran nivell gràcies a les remuntades i als bons temps de cronometratge.

                                      #18 FRANC SERRA

franc-serra

“És una llàstima no haver pogut arribar a la final. Tot i així, ha sigut una experiència molt positiva ja que hem demostrat que a Espanya hi ha un gran nivell amb el que hem de seguir treballant. Estic molt content tant amb l’organització com amb la gent d’aquí. Vull tornar a donar les gràcies a la RFME Copa de España de Flat Track i al American Flat Track per donar-me aquesta oportunitat, com també a Bell Helmets i a Jared Mees pel seu suport.”

 

FOTOS: Franc Serra al Daytona International Speedway AUTOR: Honda ART 

American Flat Track Daytona EUA Flat Track Franc Serra Honda ART RFME Copa España Flat Track

Comentaris