Bàsquet, Bàsquet Puig-reig

Una remuntada trenca la bona ratxa del CB Puig-reig (71-63)

Una remuntada trenca la bona ratxa del CB Puig-reig (71-63)

El CB Puig-reig ha vist com el CB Montpedrós de Santa Coloma de Cervelló trencava la seva ratxa de victòries, en imposar-se per 71 a 63. L’equip, però, pot estar content amb l’actuació, en una pista complicada, tot i que va veure com li remuntaven el partit, en el que va ser una bona tarda de bàsquet.

La primera part va estar clarament dominada pels berguedans, que van aconseguir bones circulacions i aprofitar els contracops, a més del bon joc interior-exterior, arribant al final del primer parcial 16 a 18 i al descans amb un contundent 23 a 38.

El partit es va girar totalment en la segona meitat, amb un públic que tibava per remuntar i posar pressió als àrbitres. El Montpedrós va sortir molt fort i agressiu en defensa, posant mans i sent dur sota cistella, podent així remuntar el marcador i posar-se 5 punts per sobre al final del tercer parcial, 51 a 46. En el darrer, l’equip va lluitar fins al final, però diverses decisions arbitrals van acabar de complicar el partit pels visitants, i els de casa no ho van desaprofitar, sentenciant el partit amb un contundent parcial que posava el definitiu 71 a 63.

Tot i la derrota, l’equip segueix tranquil, ara a la 8a plaça amb 30 punts i 10 victòries, encara amb un partit pendent. Els puigreigencs preparen ja la visita del CB Castellbisbal B, que és el 5è classificat, amb 13 victòries i 34 punts.

Foto: Salt inicial del partit. Cedida Facebook CB Puig-reig

Bàsquet basquet puig reig cb puig-reig Puig-reig

Comentaris