Handbol

Plàcida victòria de l’Handbol Berga contra el cuer (33-25)

Plàcida victòria de l’Handbol Berga contra el cuer (33-25)

L’Handbol Berga ha guanyat amb comoditat aquest cap de setmana, per un resultat de 33 a 25, en la visita del Ripollet, el darrer classificat, que només suma 1 punt. Els visitants no van tenir opció de disputar el final del partit, en bona mesura pel cansament dels jugadors, ja que arribaven a Berga sense canvis.

verdaguerL’inici, però, va ser força anivellat, amb el Berga lleugerament per davant. Els verd-i-vermells presentaven l’habitual defensa plana, al principi i en altres trams una mica tova, i no renunciava a córrer quan tocava. Els canvis no van afectar la bona dinàmica del partit i, de fet, s’arriba a un màxim avantatge de 4 gols. En el darrer tram, el rival no vol desenganxar-se i s’acosta a 1, en uns compassos on els berguedans tenen certes dificultats per fer gol. Tot i això, els berguedans arriben al descans amb un coixí de 3 gols, 17 a 14.

barrerahandbol

A la represa, el grup té clar que no pot confiar-se en excés, i segueix realitzant un partit seriós i amb poques complicacions, amb l’oportunitat de seguir provant coses i que tinguin minuts diversos jugadors menys habituals. L’avantatge arriba a 5 gols a la remu2primera part del segon temps, amb un rival incapaç d’acostar-se al marcador. És sobretot en el tram final quan els visitants es queixen de les decisions arbitrals i aturen el joc en diverses ocasions al·legant lesions. D’aquesta manera, el Berga veu com el rival li talla el ritme i pateix uns minuts més espessos, però el cansament del rival, afegit a les bones aturades de Remolà, no donen opció al rival, i s’arriba al final amb 33 a 25.

D’aquesta manera, l’equip s’allunya de la zona de descens, situant-se 3 punts per sobre, ja que és el 10è classificat amb 13 punts. La setmana vinent, bona oportunitat d’augmentar aquesta distància, amb la visita a l’Handbol Esplugues C, que és 13è classificat amb 10 punts.

QuicoSanzRetallQuico Sanz Entrenador Handbol Berga

“Partit fàcil i bastant plàcid. Hem imposat el nostre joc i la nostra banqueta. Costava de jugar, després d’una nit de Carnestoltes i perquè ha estat travat. Hem pogut provar coses, donar minuts als qui no juguen tant i descans als que porten més minuts acumulats. Aturar el joc és una manera de respirar, nosaltres també ho fem a vegades. L’àrbitre és qui decideix”.

GerardRemolaRetallGerard Remolà Porter Handbol Berga

 “Habitualment, amb els equips de la part baixa no donem tot el que hauríem de donar, però avui ho hem aconseguit. Al final s’han cansat i hem pogut jugar més ràpid. Tot i això, hi ha hagut moments en els quals hem fallat molt: ens hem precipitat, les defenses toves… Tenint en compte que veníem de Carnestoltes, estic content amb el meu partit, ha anat prou bé. A més, quan el rival està cansat, és més fàcil parar”.

banqueta

Els filials descansen

El cadet i l’aleví de l’Handbol Berga no han jugat aquest cap de setmana. Pel que fa als primers, se situen a la 3a plaça amb 22 punts, i preparen ja la visita del CH Sant Llorenç – Sant Feliu de Llobregat B, que és el 10è classificat, ja que només suma 3 punts.

Pel que fa a l’aleví, la darrera jornada de la lliga serà la setmana vinent, on l’equip, amb 9 punts, s’enfrontarà al 1r classificat, el Súria. En cas de victòria, amb l’average a favor, el Berga seria campió de lliga.

Berga gerard remola Handbol handbol berga quico sanz ripollet

Comentaris

 • Handbolbergafan

  Mai surten els fans als reportatges d’entre rivals #Valors volem una entrevista

  • Aleix Camprubí Pont

   Si us escaquegeu després del partit…

   • HandbolBergaFan

    Es que som lamentables. Pero si voleu us concedim una entrevista en exclusiva.