Atletisme

L’equip femení del JAB se supera i aconsegueix la 25a posició al Campionat d’Espanya de Cros per clubs

L’equip femení del JAB se supera i aconsegueix la 25a posició al Campionat d’Espanya de Cros per clubs

L’equip femení del JAB Berga ha aconseguit aquest cap de setmana una meritòria 25a posició al Campionat d’Espanya de Cros per clubs, a Orpesa de Mar. Les atletes berguedanes han millorat d’aquesta manera la 28a posició aconseguida fa un any i, a la vegada, han estat el tercer club català a la classificació final.

En total, el Campionat d’Espanya de Cros per clubs ha comptat amb la participació de 41 equips d’arreu d’Espanya i el guanyador ha estat el Futbol Club Barcelona. Pel que fa a les actuacions de les sis atletes del JAB, Núria Cascante ha finalitzat 106a; Aina Picas, 113a; Marta Castillejo, 117a; Vanesa Chirveches, 121a; Ester Reguant, 126a; i Lídia Pons, 170a.

A banda de les atletes del JAB, el també berguedà Xavi Tomasa ha aconseguit la 47a posició per Equips en categoria masculina com un dels integrants del CD Vallivana.

Les reaccions

nuria-cascanteNúria Cascante Atleta del JAB Berga

“Estem molt contentes. Hem millorat tres posicions respecte el resultat de l’any passat i n’estem molt satisfetes. A nivell personal, no m’esperava fer tant bon resultat. Comptava quedar cap a la 200 i m’he quedat a ben poc de la 100a. Estic tenint un bon inici d’any i la veritat és que l’estic gaudint moltíssim. Ara, la temporada hivernal s’ha acabat però ja tinc reptes al cap de cara a la primavera-estiu. M’agradaria preparar els 1.500 metres i els 800 metres en pista a l’aire lliure i també penso fer alguna prova de ruta popular.”

marta-castillejo-boMarta Castillejo Atleta del JAB Berga

“És un resultat molt positiu. Estic molt contenta perquè era el meu primer campionat absolut, ja que jo, per edat, sóc categoria promesa. El que he viscut aquest cap de setmana és d’un altre nivell i ho he notat des que vaig veure la línia de sortida. A nivell de resultats, crec que el millor de formar part d’un equip com el del JAB és que totes tenim un nivell força similar i puntuem pràcticament el mateix. Això ens va bé perquè ens manté unides dins i fora de les pistes.”

Aina Picas Campionat d'Espanya de Cros per clubs Ester Reguant JAB Berga Lídia Pons Marta Castillejo Núria Cascante Orpesa de Mar Vanesa Chirveches Xavi Tomasa

Comentaris