Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

El Beep Berga planta cara però no pot amb l’Horta (67-76)

El Beep Berga planta cara però no pot amb l’Horta (67-76)

El Beep Berga ha caigut derrotat aquest cap de setmana, amb la visita de l’Horta, el 4t classificat de la taula, per 67 a 76. Tot i això, l’equip ha disputat el partit contra un rival de la part alta, però ha anat massa estona a remolc i no ha pogut remuntar.

L’inici del partit, però, va estar anivellat, amb domini inicial del Berga i bones defenses a les dues bandes. En els darrers minuts del quart, riul’Horta es posà per davant, però els locals aconseguiren arribar al final amb empat a 15. En el segon, els de negre intenten seguir en el partit, però els visitants s’escapen de 5 punts i el temps mort dels locals no serveix per aturar-los, sinó que l’avantatge segueix creixent fins a 9 punts, en bona mesura per una intensa defensa del rival. Els berguedans ho donen tot en atac, però aquesta defensa manté la diferència, que és de 5 al descans, 28 a 33.

oleguer2L’inici de la segona meitat no podia ser pitjor: l’Horta aconsegueix posar-se 13 punts per sobre en poc més d’un minut. Amb aquest avantatge, la tònica segueix igual. En els darrers minuts, el Beep s’acosta a 6, però l’Horta torna a situar un +11, fins que s’arriba al darrer parcial amb 46 a 55. Els de Manel de Haro afronten el darrer temps amb ganes de remuntar, cosa que porta a certes precipitacions en alguns moments. En contraposició, els visitants es dediquen a gestionar l’avantatge amb serenitat i calma, i acaben de rematar el partit amb el tir exterior. Els berguedans no poden baixar de la diferència de 10 punts, tot i també anotar de 3 i alternar una defensa a tota la pista al final, però el rival segueix tranquil i no donà opcions per la remuntada, per arribar al definitiu 67 a 76.

banquetabb2

Amb la nova derrota, l’equip segueix cuer, a 3 victòries de sortir del descens directe, sumant 24 punts a la 16a plaça. A la setmana vinent, duel contra un rival de la zona baixa, La Salle Manresa, que precisament suma 7 victòries i 27 punts, marcant així la zona de fora el descens directe.

hugretallHug Tuyet Segon entrenador Beep Berga i president del club

“Tot i la derrota, fem una valoració bona, ja que hem disputat el partit de tu a tu. Era un partit molt difícil perquè l’Horta és un equip que corre, però sabíem que havíem de controlar-ho i ho hem controlat. L’actuació arbitral no és excusa, són humans i es poden equivocar. Hi ha hagut algunes decisions dubtoses o polèmiques, ens han xiulat antiesportives per tallar contracops que a ells no els han xiulat, però seria exagerat dir que no hem guanyat per això”.

TintoretallOriol Tintó Jugador Beep Berga

“Ha sigut un partit molt disputat, però se’ns han escapat al 2n quart i després ja hem anat a remolc tota l’estona. No estic gaire content amb el meu partit perquè hem perdut. No estem contents amb l’actuació arbitral, ha tingut cert impacte”.

 

banquetaiarbitres

 

El Puig-reig no para de guanyar (76-63)

El Puig-reig segueix acumulant victòries que donen tranquil·litat al conjunt, aquest cap de setmana per 76 a 63, contra el SE Casal Vilafranca, en un partit disputat a Gironella a causa del Carnestoltes de Puig-reig. L’equip ha tingut un bon inici d’any i només coneix la victòria en aquest mes de febrer.

L’inici va ser de bon bàsquet a les dues cistelles, on el Puig-reig ha aconseguit les primeres diferències gràcies a una bona defensa i rebotejant. El segon parcial ja va estar més dominat pels locals, a través de jugades ben trenades i un bon joc interior-exterior, per arribar 45 a 30 al descans.

En la segona meitat, els visitants van sortir fort i es van acostar a 6 punts, posant més interès al partit. Tot i això, els verds van ser capaços de refer-se i escapar-se de 13 punts al final del parcial. En el darrer quart va dominar l’intercanvi de cistelles, per aquest definitiu 76 a 63.

Així doncs, els berguedans cada cop escalen més a la taula, i ja són 7ns classificats, amb 10 victòries i 29 punts, i encara amb un partit pendent, aconseguit un balanç positiu de 10 victòries i 9 derrotes, per primer vegada aquesta temporada. A la setmana vinent, prova del cotó en la visita complicada al Montpedrós, que amb 14 victòries i 34 punts és el 3r classificat.

cbpuigreig

ae basquet berga Bàsquet Bàsquet Berga basquet puig reig beep berga Berga cb puig-reig Puig-reig

Comentaris