Futbol, UE Avià

Derrota perillosa de l’Avià a El Masnou que estreny encara més la part baixa de Primera Catalana (3-1)

Derrota perillosa de l’Avià a El Masnou que estreny encara més la part baixa de Primera Catalana (3-1)

Els punts urgeixen cada cop més. La Unió Esportiva Avià ha perdut al camp del Masnou per 3 a 1 en un partit en què ha anat per darrera en el marcador des del minut 20, però s’ha mantingut amb vida fins al darrer minut. Sigui com sigui, la derrota és dolorosa perquè el rival era el cuer de la categoria i, amb els 3 punts d’avui, estreny encara més la part baixa de la classificació i acosta l’Avià a la cua. A aquestes alçades, els avianesos són avant-penúltims, amb 21 punts, 1 més que el Masnou i 2 més que el Tona, que tanca la taula.

A la primera meitat, les coses han sortit un pèl millor als locals i això s’ha vist materialitzat en el marcador. Al minut 19 s’han avançat amb un gol de Brian Quijada en una jugada plena de rebots que feia justícia al que s’havia vist fins aleshores. A partir d’aquí, però, l’Avià ha començat a despertar i a generar ocasions a l’àrea rival. Malgrat tot, els homes de Pablo Becerril no han estat massa encertats de cara a porteria i l’1 a 0 ha estat el resultat al descans.

A la represa, els avianesos han dominat molt més i han tingut múltiples ocasions per empatar el partit. Però el desencert de cara a porteria i els contraatacs letals dels locals els ha acabat condemnat. Al minut 81 i en una jugada a la contra, el Masnou ha fet el segon gol, obra de Sergio Mendoza, que deixava pràcticament vist per sentència l’enfrontament.

Tot i axò, els visitants no han tirat la tovallola en cap moment i quatre minuts més tard han retallat distàncies amb un gol de Sergi Vilalta, que tot just jugava el seu segon partit amb la camiseta avianesa. Restaven 5 minuts i l’enfrontament guanyava en emoció i donava opcions de puntuar als de Pablo Becerril. Finalment, però, no ha estat així. A les acaballes, un córner ha servit als locals per sentenciar i fer el definitiu 3 a 1 gràcies a una diana de Juan Sebastián Periáñez.

El post-partit: Masnou 3 Avià 1

becerrilPablo Becerril Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“Ha estat un partit igualat amb una diferència determinant: ells han estat efectius i nosaltres, no. A la segona part hem estat molt més ofensius però els contracops ens han matat. La derrota ens complica molt les coses, no ens hem d’enganyar. Com sempre, ens costa molt fer gols i als rivals els costa ben poc fer-nos mal. Hem de canviar aquesta tendència però no és fàcil. Ara tenim dues setmanes fins al proper partit i hem de meditar bé quins canvis fem per canviar la situació.”

gigi_ueavia_retallMarc Guijarro ‘Gigi’ Jugador de la Unió Esportiva Avià

“Han sortit bastant forts a l’inici i ens ha costat entrar en el partit. A la segona hem fet un canvi tàctic i hem anat a dalt més que mai, però no hi ha hagut sort. Sabíem que el Masnou portava un parell de resultats bastant bons contra equips de dalt i teníem clar que seria molt complicat. Tot i això, era un partit per deixar-los a 7 punts i confiàvem en fer-ho. La bona notícia és que, tot i haver perdut, els altres equips de baix tampoc han guanyat i no ens quedem despenjats. Ara ens anirà bé descansar la setmana que ve, tant a entrenadors com a jugadors, perquè ens queden 12 finals.”

 

 

Marc Guijarro Masnou Pablo Becerril Primera Catalana

Comentaris