Futbol, C AT Gironella

Empat a 2 entre el Gironella i el Vic Riuprimer en un senyor partit de futbol (2-2)

Empat a 2 entre el Gironella i el Vic Riuprimer en un senyor partit de futbol (2-2)

L’Atlètic Gironella ha empatat a 2 a casa contra el Vic Riuprimer en un partit molt vistós en què tots dos equips han gaudit de trams de domini i d’ocasions per poder decantar el marcador al seu favor. El Gironella s’ha avançat a la primera meitat però els visitants han capgirat el marcador abans del descans. A la represa, la imatge dels locals ha canviat radicalment i han pogut empatar i, fins i tot, gaudir d’ocasions per endur-se els tres punts.

El Riuprimer ha saltat al terreny de joc un pèl més endollat que el Gironella. La primera part ha estat de lleuger domini visitant però, tot i això, el Gironella s’ha pogut avançar amb un gol de Rafa Zafra abans de la mitja hora de joc. Pau Tomàs ha recuperat una pilota a banda i ha centrat per servir el gol en safata a Zafra, que està en un moment de forma envejable per a molts davanters de la categoria.

Les coses es posaven molt bé pel Gironella, però l’escenari ha canviat de dalt a baix en qüestió d’un quart d’hora. El Riuprimer ha estat capaç de capgirar el marcador en un córner que ha suposat l’empat a 1 i una bona jugada combinativa que ha col·locat l’1 a 2 a l’electrònic a falta de pocs segons per la fi del primer temps. Ha estat un autèntic gerro d’aigua freda pels de Ponti, que han enfilat el túnel de vestidors bastant tocats anímicament.

A la represa, però, la tònica del partit ha canviat radicalment. Els gironellencs s’han començat a sentir còmodes i han posat un ritme molt alt. Per la seva banda, el Riuprimer ha acusat el desgast físic que ha fet la primera meitat i ha perdut el control del partit. El gol, però, ha hagut d’esperar fins al minut 75, quan Rafa Zafra, altra vegada, ha aprofitat el refús d’un xut d’Èric Santmartí que ha picat al travesser per fer l’empat a 2. Escassos minuts més tard, el davanter gironellenc ha pogut arrodonir la seva tarda des dels onze metres, però no ha estat possible. L’àrbitre ha assenyalat un penal provocat i llançat pel propi Zafra, però el porter visitant ha endevinat les intencions del davanter i ha aturat el llançament.

A partir d’aquí, tots dos equips han gaudit d’ocasions per decantar el marcador al seu favor, però cap d’ells ha estat capaç i s’han hagut de conformat amb el repartiment de punts.

El post-partit: Gironella 2 Vic Riuprimer 2

pontiJordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

“Ha estat un partit molt obert que podia haver caigut per qualsevol dels dos cantons. Hem jugat però també hem deixat jugar, i això ha fet que hi haguessin moltes ocasions. A la represa hem imposat un ritme molt alt i crec que ha estat de les millors segones parts de la temporada. Considero que hem fet un bon partit. És cert que la victòria ens hagués donat molta més tranquil·litat a la classificació, però ens posem amb 30 punts i amb cinc equips ‘a tiro’. Estem allà. La categoria, com he dit sempre, l’hem d’acabar salvant a casa i intentar rascar el que es pugui en els desplaçaments.”

rafa-zafraRafa Zafra Jugador de l’Atlètic Gironella

“A la primera part el Riuprimer s’ha notat més còmode, però ens hem pogut avançar. Abans del descans, però, ens han remuntat i l’1 a 2 ens ha deixat una mica tocats. A la segona, la imatge de l’equip ha canviat i hem tingut més ocasions. Això és molt positiu. Ens faltaria guanyar un parell de partits més, però crec que, amb la imatge que està donant l’equip en els darrers partits, no hem de patir per salvar la categoria.”

Jordi Pont Ponti Rafa Zafra Segona Catalana Vic Riuprimer

Comentaris