Handbol

L’Handbol Berga no pot plantar cara al camp del Garbí (34-28)

L’Handbol Berga no pot plantar cara al camp del Garbí (34-28)

L’Handbol Berga ha caigut derrotat aquest cap de setmana al camp del Garbí, un camp complicat i un rival de la zona mitja, per 34 a 28. La falta de recanvis va confirmar la inferioritat dels berguedans, que van tenir dificultats per posar el partit on el volien.

Els visitants van plantejar el partit com en les darreres jornades, amb una 6-0 tancada i forta al darrere. No obstant això, els jugadors no van aconseguir ajustar-la correctament, i en 10 minuts van encaixar un 10 a 5. A partir d’aquí, els homes de refresc sí que s’adapten millor al partit, i aconsegueixen retallar la distància fins a 3 gols, per arribar 15 a 12 al descans.

En el segon temps la tònica segueix, però s’acaba fent etern per als de Berga. L’equip comença defensant fort i allargant possessions, però el Garbí se segueix mostrant lleugerament superior. La falta de recanvis i l’expulsió de Verdaguer a l’equador d’aquest temps van agreujar la diferència, que va acabar sent de 6 gols al final del partit, 34 a 28.

Amb diversos partits per disputar-se, els berguedans són 10ns, amb 11 punts, i ja preparen la visita del cuer, el Ripollet que, ha falta del seu partit d’aquesta jornada, només ha sumat 1 punt.

QuicoSanzRetallQuico Sanz Entrenador Handbol Berga

“La superioritat evident del Garbí s’ha imposat. No han caigut a la trampa del joc lent, han jugat ràpid des de l’inici i tenien reforços de primera catalana. Hem aguantat uns 45 minuts, però l’expulsió del Verdaguer ens ha acabat de matar. Han portar un ritme de joc molt for i ens han massacrar corrent. Al final ha sigut impossible i ha sobrat el darrer quart d’hora”.

verdaguerretallArnau Verdaguer Jugador Handbol Berga

“No hem mantingut el nivell de joc de les darreres jornades, ni en atac ni en defensa. Ens ha perjudicat tenir només dos canvis, ja que complicava encara més seguir el ritme alt del Garbí. Les pèrdues de pilota i el baix nivell defensiu han sigut la principal causa del resultat final”.

 

El pitjor cap de setmana per als equips del club

A la derrota del sènior s’hi han de sumar la del cadet i la de l’aleví. Els primers han caigut derrotats al camp del líder, La Garriga, per un contundent 28 a 39. L’equip arribava amb ganes de victòria, ja que aquesta hauria donat la 1a o la 2a plaça al Berga. A l’espera de resultats, els berguedans són 3rs, amb 22 punts. A la jornada vinent els joves rebran al CH Sant Llorenç – Sant Feliu de Llobregat B que, a l’espera del seu partit, és avant penúltim de la classificació, amb només 3 punts.

L’Aleví tanca el triplet de derrotes aquest cap de setmana, encaixant un 41 a 38 al camp del Santpedor, un rival directe. D’aquesta manera, a falta d’una jornada, l’equip és 3r, amb 9 punts, mentre el Súria és 2n amb 11 i el Santpedor 1r amb 12. Precisament, els berguedans es jugaran la segona plaça de la competició a la propera jornada, en la visita del Súria.

Foto d’arxiu: Aleix Camprubí.

arnau verdaguer Berga garbí Handbol handbol berga quico sanz

Comentaris