Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

El Beep Berga és un altre fora de casa (86-61)

El Beep Berga és un altre fora de casa (86-61)

El Beep Berga competeix tots els partits com a local fins al final, però en els partits lluny del berguedà l’equip sembla un altre i només suma derrotes. La darrera, a la pista de l’Sferic Terrassa, un rival directe per la salvació, per 86 a 61.

L’inici va estar bastant igualat, amb intercanvi de cistelles, però un parell de triples al final del primer parcial ja van posar la primera diferència: 19 a 11. El daltabaix de l’equip es va produir en un fatídic segon quart, on el Berga va encaixar un parcial de 33 a 15, que evidencia que l’equip estava correcte en atac, però en nefast en defensa i amb poca intensitat, perdent pilotes i deixant anotar al rival des de 6,75. Per això, el rival doblava al marcador al descans: 52 a 26.

A la represa, els berguedans intensifiquen les defenses i aconsegueixen frenar l’atac del Terrassa, però l’avantatge es manté tot i la igualtat, i s’afronta el darrer temps amb 72 a 44. Els de negre aconsegueixen guanyar els darrers 10 minuts, retallant l’avantatge a través d’un millor atac i més solidesa defensiva.

Tot i el mal partit, cal destacar els números d’Oriol Tintó, amb 20 punts, i de Marc Ribera, amb 4 triples (12 punts), a més del partit de Marc Borrellas, que va aconseguir punts importants (9) i diversos rebots ofensius.

Amb la derrota, l’equip segueix a la cua de la classificació, amb 20 punts, 3 per sota del descens directe. A la setmana vinent l’equip rebrà a l’Igualada, que és 10è amb 24 punts.

hugretallHug Tuyet Segon entrenador del Beep Berga

“El partit és un pal, un cop fort. A casa sempre disputem els partits, però a fora ens va molt malament: menys lluita, menys xispa, més lents… A més, ens costa psicològicament. A la primera meitat vam fer passes enrere, i a la segona només els vam poder frenar. Veníem de perdre un final a cara o creu, però havíem recuperat sensacions i estàvem en creixement”.

TintoretallOriol Tintó Jugador del Beep Berga

“El partit va anar malament. A la primera meitat, vam estar molt fluixos en defensa. Veníem d’uns partits on havíem mantingut als rivals amb pocs punts, però ahir va ser un desastre, amb pilotes perdudes i donant facilitats. Vam arribar al descans amb el partit perdut. Hem empitjorat el nivell respecte als darrers partits i tornem amb un resultat molt lleig contra un rival directe. Esperem recuperar-nos a casa”.

 

El Puig-reig torna a sumar els 2 punts (56-52)

El Puig-reig s’ha retrobat aquest cap de setmana amb una victòria molt esperada, gràcies a un partit molt seriós, on ha manat des de l’inici. Els resultat, 56 a 52 en la visita de l’Òdena.

L’equip va aconseguir anotar amb comoditat i dominant els taulers, posant un 13 a 3 al minut 7. Una altra clau del partit va ser la defensa, que es va sobreposar a l’atac dels visitants. Durant el 2n parcial, els berguedans van aconseguir bones circulacions que permetien anotar amb facilitat, per arribar al descans 38 a 25.

A la represa, seguia la bona dinàmica i les bones defenses, on s’hi van afegir els contracops, que ajudaven a afrontar les adversitats i les baixes dels puigreigencs. El darrer temps va ser l’únic on l’Òdena va donar guerra, tirant d’orgull i retallant diferències, per maquillar el marcador i acostar-se a 4.

El Puig-reig aconsegueix una victòria d’equip, on tots els jugadors van aportar a sumar els 2 punts, que era un objectiu important, i ara és el 12è classificat amb 23 punts, però amb un partit menys. A la jornada vinent l’equip s’enfrontarà al Basquet Sama Vilanova, un partit clau ja, que és el cuer de la categoria, amb 21 punts.

puigreig

 

IMATGES: Un partit del Beep Berga a casa, aquesta temporada. Autor: Aleix Camprubí | El partit del Puig-reig d’aquest cap de setmana. Cedida

Bàsquet Bàsquet Berga basquet puig reig beep berga Berga cb puig-reig Hug Tuyet marc borrellas marc ribera oriol tinto Puig-reig

Comentaris