Futbol, C AT Gironella

Empat valuós del Gironella al camp del Caldes en un nou partit sota mínims (1-1)

Empat valuós del Gironella al camp del Caldes en un nou partit sota mínims (1-1)

L’Atlètic Gironella ha esgarrapat un punt de la visita al camp del Caldes de Montbui després de treure un valuós empat a 1. Els gironellencs han afrontat una nova jornada sota mínims davant la plaga de lesions que pateix l’equip des de fa setmanes. Avui, a més, se n’hi suma una de nova: la del defensa Guillem Maza, que ha hagut de ser substituït al minut 3 de partit per molèsties als isquiotibials.

El Caldes ha gaudit de la possessió durant bona part del partit, però el Gironella, segur i còmode sense pilota, ha plantejat un partit intel·ligent amb sortides perilloses al contracop, sobretot a partir del minut 25 de partit. Els vallesans, per la seva banda, han sortit molt més intensos i han posat en seriosos problemes al Gironella en els primers minuts. Al Gironella li costava molt sortir jugant la pilota, ja que el rival pressionava molt bé i robava pilotes en zona de perill. Fruit d’aquesta tònica, al minut 20, els locals han trobat el forat que buscaven i Kevin Caballero s’ha plantat sol davant Xiscu i ha definit bé per fer l’1 a 0.

El gol, però, ha fet que el Gironella s’entonés i comencés a generar perill en ràpides sortides a la contra. Davant la manca d’efectius i amb el canvi obligat de Maza a l’inici del partit, els de Ponti havien de creure en la paciència i els contraatacs més que mai. Així ho han fet, i la recompensa ha arribat. Al minut 42, una bona recuperació en zona de tres quarts de camp ha servit per deixar Rafa Zafra sol davant el porter vallesà. Zafra no s’ha posat nerviós, ha driblat l’únic obstacle que tenia davant i ha marcat a plaer. Els darrers minuts de la primera meitat han estat els més fluixos del Caldes i, en concordança, els millors del Gironella.

A la segona meitat, el Gironella s’ha replegat a darrera i ha buscat el gol en sortides ràpides al contracop. Per la seva banda, el Caldes ha fet un joc més directe que en el primer temps però tampoc ha trobat la manera d’avançar-se novament en el marcador. En clau gironellenca, l’ocasió més clara del segon temps ha estat un u contra u de Pau Ragués que ha aturat el porter del Caldes després d’una bona passada d’Èric Santmartí. Al final, però, ni uns ni altres han estat capaços de marcar i l’1 a 1 ha estat definitiu.

El postpartit: Caldes 1 Gironella 1

pontiJordi Pont “Ponti” Entrenador de l’Atlètic Gironella

“Hem de donar l’empat com a bo. Avui hem anat amb 4 canvis entre els quals ja hi havia el de porter reserva i, a més, n’hem hagut de fer un al minut 3 per molèsties del Maza. Tal com dic des de fa setmanes, ens falta aquest canvi fresc pels homes de dalt de cara als últims minuts. Recuperar jugadors de cara a la propera setmana és just. Confio en el retorn d’un parell però d’aquí a un parell de jornades. Per això, ja fa dies que mirem el mercat”

eric-santmartiÈric Santmartí Jugador de l’Atlètic Gironella

“Portem uns dies amb moltes baixes però últimament a fora estem competint molt bé. Crec que l’empat ha estat el resultat més just possible: ells han tingut més ocasions, però nosaltres les hem tingut més clares. Ens convenen reforços en la línia ofensiva. Davant les lesions que hi ha ara mateix, es pot dir que estem jugant els tres únics jugadors disponibles i això carrega les cames. Està clar que ens aniria bé, no només per descansar, sinó també per augmentar la competència, que sempre és bo. Ara ens venen dos partits a casa i l’objectiu és fer bons els punts que hem fet a fora”

 

FOTO. Rafa Zafra, en una acció del partit al camp del Caldes de Montbui / AUTOR: Toni Canyameras (CF Caldes)

Caldes de Montbui Èric Santmartí Jordi Pont Ponti Segona Catalana

Comentaris