Futbol, CE Berga

El Berga fa suar el líder però acaba pagant un mal inici (1-0)

El Berga fa suar el líder però acaba pagant un mal inici (1-0)

El Club Esportiu Berga no ha pogut sumar cap punt en la visita del Cardedeu, el líder, al municipal de la capital del Berguedà. Els del Vallès Oriental n’han fet prou amb un gol de Gerard Beltran al minut 10 de partit per endur-se els tres punts cap a casa i ampliar el seu avantatge al capdavant de la classificació.

La primera meitat ha començat amb un Berga un pèl adormit que ho ha acabat pagant car. Al minut 10, una jugada assajada del conjunt visitant ha acabat amb una rematada de murri de Beltran, que ha fet l’1 a 0. Amb el pas dels minuts, els berguedans s’han anat traient la son de les orelles i han començat a sortir de la cova. De fet, el darrer tram del primer temps ha estat, sens dubte, el millor moment del partit pels del Berguedà, que han arraconat el rival a la seva àrea i han gaudit de més d’una ocasió per restablir la igualada. Malauradament, no ha estat així i el Cardedeu ha enfilat el túnel de vestuaris amb avantatge mínim, 1 a 0.

A la represa, el líder ha sortit decidit a ampliar la diferència en el marcador, però s’ha topat Dani Peralta, que avui ha estat un autèntic mur sota pals i ha salvat els mobles pel Berga. D’entrada, ha estat providencial aturant un 1 contra 1 a Arnau Fortuny després d’una errada d’Agus en el refús. Era el minut 50 i no seria l’última intervenció de Peralta, ni molt menys. El porter berguedà ha hagut d’estirar els seus dits fins a cinc vegades al llarg de la segona meitat per evitar un gol que se li resistia al Cardedeu. Mentrestant, a l’altra banda del camp, el Berga ho provava molt tímidament. La més clara de la segona meitat ha estat una rematada de cap de Sua a les acaballes. El davanter del Berga ha rematat des de l’àrea petita amb el cap, però el seu intent ha sortit lleugerament desviat.

En els darrers instants de partit, l’ambient s’ha escalfat. El Cardedeu, conscient de l’avantatge mínim i de la importància de sumar els tres punts, s’ha dedicat a perdre temps tant com ha pogut. El Berga, per la seva banda, no ha estat capaç d’acostar-se al porter visitant des de l’ocasió de Sua i ha acabat amb algun símptoma d’impotència. Fruit d’això, Dalmau ha estat expulsat al minut 90 per dues grogues en escassos segons i ha deixat els berguedans amb inferioritat numèrica. Tot i això, l’expulsió pràcticament no s’ha notat ja que el col·legiat ha tardat ben poc en assenyalar el final del partit.

El post-partit: Berga 0 Cardedeu 1

pratcastellaJoan Prat Entrenador del Club Esportiu Berga

“He vist un partit igualat, però ells han aprofitat una de les que han tingut. Nosaltres no hem sabut finalitzar i ho hem pagat. Estava convençut que trauríem alguna cosa i no ha estat així. Avui no hem tingut tantes ocasions com altres dies, però és que el rival també juga. Si va líder, és per alguna cosa. Jo m’esperava un partit així, però amb un resultat d’empat o victòria nostra. Pensava que podíem fer-ho. Sabia que era difícil, però hi creia. Me’n vaig bastant enfadat per l’actitud del final d’alguns jugadors. La pròxima setmana tindrem baixes arrel d’alguna tonteria que hem fet ara al final”

dani-peraltaDani Peralta Porter del Club Esportiu Berga

“A nivell personal m’he sentit bé. Llàstima del gol, on el davanter ha estat més hàbil i ha fet passar la pilota per l’únic lloc on podia entrar. Al final de la primera part hem jugat bé i ens hem crescut, però no hi ha hagut continuïtat. A la segona, el rival ha estat superior i penso que ens ha faltat un punt d’atreviment, d’anar-los a buscar a dalt. Ens han fet ballar al mig del camp i tenen gent hàbil a dalt, i això ha estat determinant. En aquesta categoria solem jugar millor a les segones meitats perquè estem bé físicament i els equips paguen el desgast, però el Cardedeu està molt ben treballat i és un clar aspirant a pujar a Primera Catalana com a campió del grup. Crec que l’empat al camp de les Franqueses ens va donar moral i avui en certa manera sortim reforçats perquè hem lluitat de tu a tu davant el líder. La setmana que ve anem al camp del cuer però hem de seguir treballant i aprofitar aquesta oportunitat per sumar tres punts que ens col·loquin un altre cop a mitja taula”

 

La resta de resultats i la classificació del grup 4 de Quarta Catalana, aquí.

FOTO. Dani Peralta, en una de les seves intervencions d’avui / Aleix Camprubí

Dani Peralta Joan Prat Segona Catalana

Comentaris