Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

Vibrant però trist final (48-49)

Vibrant però trist final (48-49)

Pràcticament en el darrer segon, el Beep Berga ha vist com se li escapava una victòria que hauria sigut molt important. El Club Natació Terrassa, que és un rival directe per a la salvació dels berguedans, ha anotat una cistella en els darrers segons, en un final i un últim minut que ha fet vibrar i patir a l’afició i a l’equip. El partit ha acabat amb pocs punts, 48 a 49.

RIBERA1El partit ha començat amb domini local, anotant punts fàcils davant d’un Terrassa desencertat, cosa que ha donat un avantatge de fins a 6 punts. Al final del primer període, però, els visitants aconsegueixen posar l’empat a 14 al marcador. En el segon, el Berga alterna amb defenses individuals i a tota la pista, mentre que el rival també fa una bona tasca en aquesta faceta, cosa que, sumat al desencert en el tir dels dos conjunts, fa que s’anotin pocs punts i es trobin poques opcions de tir. Els visitants s’imposen lleugerament al principi, però el Berga reacciona i es posa per davant, ajudat per una defensa 2-3 que dóna bons resultats, per arribar 25 a 22 al descans.

A la represa, els visitants han dominat en els primers minuts, posant-se al davant amb un parcial de 0-5. En aquest tram de partit hi ha moltes alternances en el marcador, on el Berga treballa de valent per anotar i el rival encadena un parell de ttinto3riples consecutius, encarant així el darrer període 34 a 35. En aquest, els berguedans busquen asfixiar a l’home amb la pilota en les seves primeres defenses. El Terrassa aconsegueix un lleuger avantatge a durant bona part del parcial, fins que els de negre poden capgirar la situació i posar-se 5 punts per sobre, després d’una esmaixada de Tintó i uns tirs lliures d’Oleguer. Tot i això, s’afronta el darrer minut només 1 punt per sobre.

Una defensa 2-3 dels locals fa que els del Vallès exhaureixin una de les darreres possessions. Després, Riu anota 1 els tirs lliures que posa 2 punts per davant a l’equip, però els visitants aconsegueixen un triple que els hi donava la victòria per 1 punt, a falta de 13 segons. El Beep opta per una jugada individual de Tintó, que acaba amb una gran cistella, i ja només resten 5 segons. Després del temps mort dels terrassencs, però, una jugada de pissarra acaba amb cistella del mateix jugador que serveix de banda i acaba remuntant la línia de fons. Amb pocs segons, el Berga no té temps de trobar un llançament per guanyar, i veu com se li escapa la victòria als morros.

El Beep Berga, doncs, seguirà cuer de la categoria, 16è, amb 19 punts. El cap de setmana vinent tocarà visitar a l’Sferic Terrassa, un rival de la zona baixa, ja que és 14è amb 22 punts i, per tant, un altre rival directe, tot i estar a un empat a quatre en l’11è lloc.

ultimacistella

hugretallHug Tuyet Segon entrenador Beep Berga

“És una llàstima, perquè és un rival directe i ens fa molt mal perdre aquest partit, i més venint de la victòria de la setmana passada. Fem una valoració bona, però amb aquesta taca super agre dels darrers 5 segons. Han hagut de suar i ha sigut un cara o creu. Podiem haver fet un altre tipus de fefensa al final. Estem competint els darrers partits. Segons els jugadors que tenien a pista i els temps de partit hem defensat d’una manera o altre. Tenen jugadors molt bons a l’1 contra 1. Les bones defenses i el desencert ha fet que hi hagues baixa anotació”.

TintoretallOriol Tintó Jugador Beep Berga

“La valoració és negativa pel final. Era una victòria que teniem pràcticament al sac, i se’ns ha escapat a l’últim segon. Venim de guanyar, avui hem competit i seguim fent passos endavant. He fet un bon partit individualment, però si no serveix de res no recompensa”.

 

final

final2

 

El Puig-reig segueix amb mala dinàmica (80-58)

Qui també ha caigut derrotat ha sigut el CB Puig-reig, en aquest cas, per un contundent 80 a 58, en la visita a l’Esquitx de Sant Sadurní, un rival de la part alta. L’equip encaixa una altra derrota dura i confirma la mala dinàmica de després de festes.

Tot i l’intercanvi de cistelles del principi, el partit ha estat totalment dominat pels locals. Mentre els berguedans anotaven des de l’interior, els de l’Anoia ho feien des de l’exterior. D’aquesta manera s’arribava amb 40 a 32 al descans, un resultat obert que donava esperances de remuntada. La mala selecció dels atacs i el càstig dels triples dels rivals (12 anotats en tot el partit), van deixar al Puig-reig 12 punts per sota a punt d’iniciar el darrer parcial. D’aquesta manera, l’equip va arriscar per remuntar en els darrers 10 minuts, sense sort.

Els berguedans queden tocats d’aquesta derrota, ara situats a la 12a posició, amb 21 punts. L’equip haurà de treballar fort per refer-se de la situació dolenta, en la visita de l’Òdena, 9è classificat amb 24 punts.

cbpuigreig

Bàsquet Bàsquet Berga beep bàsquet berga beep berga Berga cb puig-reig club bàsquet puig-reig Hug Tuyet oriol tinto Puig-reig

Comentaris