Futbol, C AT Gironella

Empat a res entre Gironella i Sallent en un derbi intercomarcal força descafeïnat (0-0)

Empat a res entre Gironella i Sallent en un derbi intercomarcal força descafeïnat (0-0)

L’Atlètic Gironella no ha passat de l’empat a 0 en l’esperada visita del Sallent al municipal gironellenc. El partit amb ànims de redempció per part dels locals després de l’enfrontament de la primera volta entre tots dos equips on el Gironella va fregar la remuntada però el conjunt sallentí va fer el definitiu 3 a 2 en temps afegit. Doncs bé, ni el conjunt de Ponti ha pogut tornar la jugada ni el Sallent ha pogut repetir victòria.

Les dues parts han estat similars: poques ocasions, joc travat i molts errors per part dels dos equips. El domini ha estat altern, però el Gironella ha gaudit d’una mica més de possessió. Malgrat tot, avui els de Ponti no s’han sentit còmodes en la creació, un dels seus punts forts com a locals, i els ha costat molt arribar a l’àrea sallentina.

De fet, les ocasions de gol han estat molt puntuals, tant per uns com altres. La més clara pel bàndol gironellenc ha estat una rematada que la defensa rival ha tret sota pals, mentre que el Sallent ha tingut les seves opcions al contraatac.

La nota negativa en clau gironellenca han estat, un cop més, les lesions. Avui han caigut Antoni Sibila i Miki Noguera, que han hagut de ser substituïts a la segona meitat. Segons l’entrenador, el cas més preocupant és el de Noguera, que ja ha patit més d’una lesió com la d’avui, al genoll, i probablement aquesta serà de llarga durada. Amb les dues lesions d’avui, els del Berguedà ja n’acumulen 8. Un autèntic drama a la infermeria en aquest inici de segona volta.

El post-partit: Gironella 0 Sallent 0

pontiJordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

“Avui no ens hem sentit gens còmodes amb pilota. No hem sabut llegir ben bé els espais que havíem d’ocupar. No és un resultat dolent però tampoc és bo. Crec que si haguéssim estat bé, hauríem tirat el partit endavant i hauríem sumat els tres punts. Avui, des del principi, la gent no ha estat fresca. Ara venen partits que hem d’aprofitar. La setmana que ve anem al camp del Caldes, que és un equip que està a baix, i després tenim dos partits a casa. Hem de sumar punts sí o sí i, sobretot, ens hem de fer forts a casa”

roger-rosellRoger Rosell Jugador de l’Atlètic Gironella

“Ha estat un partit bastant trencat. El Sallent no és que hagi tingut moltes ocasions per marcar, però nosaltres estàvem un pèl trencats i això els ha donat ales. Tot i això, un 0 a 0 que crec que és merescut. Hem tingut ocasions per marcar i volíem la victòria perquè és un derbi molt esperat després del partit de la primera volta. Però bé, un empat és millor que una derrota així que l’hem de valorar bé. Ara, però, en els partits que venen, sumar és essencial. Hem de ser forts i mirar de solventar els compromisos amb victòries. Sumar és essencial per poder anar més tranquils de cara al final de temporada”

CE Sallent Jordi Pont Ponti Roger Rosell Segona Catalana

Comentaris