Vòlei

El CEB Vòlei Berga no aconsegueix pujar de grup en la primera fase (1-3)

El CEB Vòlei Berga no aconsegueix pujar de grup en la primera fase (1-3)

L’equip de vòlei del Club Esquí Berguedà ha tancat la primera fase de la competició aquest cap de setmana, amb una derrota en la visita del CV Gavà Blanc, per 1 a 3 (20-25, 22-25, 25-11, 21-25). Els berguedans han finalitzat lligueta en 3a posició, sumant 9 punts (3 victòries i 3 derrotes).

D’aquesta manera, el Vòlei Berga jugarà la segona fase en el mateix grup, el C, ja que no s’ha situat entre els dos millors equips, que són els que passaran al grup B. L’equip es prepara ara per la segona fase de la competició, on s’enfrontarà, a doble partit, als mateixos equips que fins ara, amb el canvi dels dos conjunts que han pujat i els dos que han baixat.

Berga CEB CEB Berga ceb volei vòlei vòlei berga

Comentaris