Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

Any nou, mateixa història (65-45)

Any nou, mateixa història (65-45)

El Beep Berga enceta l’any 2017 de la mateixa manera que va finalitzar el passat: la millora a l’equip es nota partit a partit, però els resultats no arriben i la salvació cada cop està més complicada. Aquest cap de setmana l’equip va caure derrotat a la pista del Lliçà d’Amunt, el 2n classificat, per 65 a 45.

Els berguedans van iniciar el partit competint bé i aguantant en els primers compassos, però els locals ja van agafar un lleuger avantatge, fruit de l’encert exterior, al final del primer parcial: 14 a 10. Tot i trobar bones ocasions de llançament, en el segon temps el Berga es va mostrar totalment perdut en atac, ja que no aconseguia anotar i errava llançaments fàcils. Els locals augmenten l’avantatge fins als 15 punts, 35 a 20 al descans, a través de la velocitat i els contracops.

A la segona meitat, segueix el desencert. Tot i la defensa zonal que van presentar els berguedans va frenar lleugerament al Lliçà, els locals seguien atacant i anotant. El darrer període va ser el més anivellat, amb un intercanvi de cistelles que ja no va servir per a res.

Tot i això, cal destacar el joc interior dels visitants. Concretament, el partit d’Oriol Tintó, amb 12 punts, i el de Jordi Riu, amb 10.

A un partit d’acabar la primera volta, el Bàsquet Berga se situa com a cuer de la categoria, 16è classificat, amb 16 punts. El Sagrada Família, 5è classificat amb 23 punts, visitarà els berguedans per arribar a l’equador de la temporada.

 

hugretallHug Tuyet Segon entrenador del Beep Berga i president del club

“Marxem satisfets perquè el joc ha estat molt bé. Hem aconseguit bones accions i bones posicions de tir, però ha faltat l’efectivitat en el llançament. Estem treballant aquest aspecte, però hem fet un pas enrere. També pot ser que hagi afectat el viatge i l’hora del partit [dissabte, a les 20.00 h]. La defensa segueix millorant. Tenim una 2a volta molt complicada, la salvació està molt i molt difícil, però no ens queda altra”.

 

El CB Puig-reig encaixa una dolorosa derrota a casa (69-75)

Tampoc va aconseguir sumar en positiu el Puig-reig, que va veure com el Gelida li trencava una ratxa de 3 victòries consecutives. El resultat final va ser de 69 a 75.

Tot i no fer un gran joc, els locals van dominar i van aconseguir un clar avantatge de 21 a 13 en el primer quart. La tònica va seguir a la segona meitat, amb els berguedans errant tirs clars i jugant mals atacs, cosa que aprofita el rival per posar el 34 a 39 al descans.

La segona part es va complicar encara més amb les tres baixes sensibles i el clar control i domini del Gelida, que sumava amb facilitat. La lentitud i les faltes no feien més que accentuar les adversitats. A les acaballes, els puigreigencs van poder anotar per maquillar el resultat.

Tot i deixar escapar una bona oportunitat d’enganxar-se a la part alta, els berguedans segueixen a mitja taula, 10ns, amb 20 punts. A la propera jornada tocarà recuperar jugadors i bones sensacions en la visita al Martorell B, el 2n classificat, que suma 25 punts, en un partit que també tancarà la primera volta.

puigreig

FOTOS: Un partit del Beep Berga aquesta temporada – Aleix Camprubí / El partit del CB Puig-reig contra el Gelida – Cedida

ae basquet berga Bàsquet basquet puig reig beep berga Berga cb puig-reig Hug Tuyet jordi riu oriol tinto

Comentaris