Atletisme

Núria Picas estrena la temporada guanyant la Vibram Hong Kong 100

Núria Picas estrena la temporada guanyant la Vibram Hong Kong 100

La berguedana Núria Picas ha iniciat la temporada del 2017 de la millor manera possible. La corredora ha aconseguit el millor temps de la Hong Kong 100 d’aquest cap de setmana, la primera prova de l’Ultra Trail World Tour, en arribar a meta amb 11 hores, 18 minuts i 57 segons, rebaixat així el rècord femení que tenia la britànica Claire Price, en 30 minuts.

Picas s’ha imposat clarament en la que ha sigut la seva primera prova de la temporada, ja que la segona classificada, Linming Chen, ha arribat passats 34 minuts i la tercera, Marie McNaughton, ha arribat al cap d’1 hora i 7 minuts després de la catalana. En la categoria masculina s’ha imposat Yanqiao Yun, amb 9 hores i 35 minuts, seguit de Daniel Jung, amb 10 hores i 1 minut, i Sage Canaday, amb 10 hores i 3 minuts.

La Vibram Hong Kong 100 Ultra Trail Race és la primera prova de la temporada World Tour, i compta amb un recorregut de 100 quilòmetres i 4.500 metres de desnivell positiu. Amb la victòria, la berguedana aconsegueix posicionar-se bé a l’inici de temporada per a poder lluitar per l’Ultra Trail World Tour, en una temporada en la qual competirà menys, amb l’objectiu d’escalar un vuitmil a l’Himalaya entre cella i cella. Abans de la cursa, Picas assegurava al seu Facebook que encarava la prova amb “molt de respecte però amb ganes de disfrutar d’una nova cultura, gent i paisatges”.

 

Vídeo del podi femení, amb Núria Picas

 

IMATGES: Hong Kong 100

hong kong 100 Núria Picas

Comentaris