Futbol, CE Olvan, CE Puig-reig, CF Sant Salvador de Cercs, UE Avià B

El Puig-reig es refà de tres derrotes consecutives amb una victòria clara davant el Marganell (3-0)

El Puig-reig es refà de tres derrotes consecutives amb una victòria clara davant el Marganell (3-0)

El CE Puig-reig ha tornat al camí de la victòria aquest cap de setmana. El conjunt del Berguedà ha superat amb claredat el Marganell després de tres derrotes consecutives encaixades en els dos últims partits abans de Nadal i en el primer del 2017. L’equip dirigit per Joan Flores va superar el conjunt bagenc per 3 a 0 gràcies als gols de Cristóbal Domínguez, que es va convertir en l’heroi de la tarda amb un hattrick. Els tres punts fan que el Puig-reig fa que el Puig-reig retalli distància respecte el tercer classificat, el Viladecavalls, que ja és a quatre punts. Els puigreigencs són cinquens, amb 29 punts.

Pel que fa als altres representants de la comarca a la categoria, el Sant Salvador de Cercs va empatar a 0 a casa contra el Juan XXIII i suma un punt més que l’acosta a les places de permanència. A aquestes alçades, els cercorins són el primer dels tres equips que baixarien a Quarta, a la setzena posició amb 14 punts, i tenen la salvació a dos punts.

Finalment, una mica més avall a la classificació hi ha l’Olvan, que aquesta setmana va tornar a encaixar una derrota contundent. Aquesta vegada a casa davant el Santpedor per 1 a 4. Els olvanesos van anar pràcticament tot el partit a remolc després d’un gol inicial dels bagencs. Tot i això, al minut 71 i amb 2 a 0 en el marcador, Joan Casals va donar esperances als del Berguedà amb un gol que retallava distàncies. En el darrer tram de partit, però, el Santpedor va fer dos gols que sentenciaven l’enfrontament. La derrota fa que l’Olvan segueixi a la cua de la classificació amb un sol punt i, tot i que encara queda tota una volta pel final de la lliga, només un miracle salvaria a l’equip del descens a Quarta Catalana.

La resta de resultats i la classificació del grup 7 de Tercera Catalana, aquí.

L’Avià B aconsegueix un valuós empat al camp del Tibidabo

El filial de la Unió Esportiva Avià ha empatat a 1 aquest cap de setmana al camp del Tibidabo Torre Romeu. Tot i el gol inicial d’Ivan Lianes, al minut 2, els locals van ser capaços d’empatar abans de la mitja hora de joc i l’1 a 1 ja no es va moure fins al xiulet final. L’empat és contra un rival directe i fa que l’Avià guanyi dues posicions i es col·loqui a la sisena plaça, amb 28 punts, empatat precisament amb el Tibidabo, que és cinquè. A més, amb l’empat d’aquesta setmana els avianesos allarguen la ratxa de partits sense perdre fins a 8 (no ho fan des del 30 d’octubre, quan van caure al camp del Castellar B).

La resta de resultats i la classificació del grup 6 de Tercera Catalana, aquí.

Grup 6 Grup 7 Tercera Catalana

Comentaris