Futbol, CE Berga

L’ofici i la solidesa del Sant Quirze s’imposen a un Berga anul·lat en atac (2-0)

L’ofici i la solidesa del Sant Quirze s’imposen a un Berga anul·lat en atac (2-0)

El Sant Quirze és un ferm candidat a l’ascens a Primera Catalana i aquest cap de setmana ha demostrat perquè. Els vallesans s’han imposat al Berga en un partit igualat on els petits detalls han estat determinants per decantar el marcador cap al bàndol local. Un gol a l’inici de la primera meitat i un altre a les acaballes del partit han privat el Berga d’esgarrapar algun punts d’un dels camps més complicats de la categoria.

Els vallesans s’han avançat ben ràpid en el marcador. Al minut 8 una badada defensiva del Berga en un servei de banda ha propiciat el primer gol dels locals després d’una jugada combinativa per banda dreta. La diana ha caigut com un gerro d’aigua freda al Berga, que veia com el rival s’avançava en la primera aproximació -i única de la primera meitat-. Més enllà del gol, poques coses a destacar del primer temps. El joc ha passat al mig del camp i les ocasions de gol eren més aviat escasses. El primer tram de període ha estat de lleuger domini berguedà i en els últims minuts abans del descans la situació s’ha capgirat i han estat els locals els que han apretat les dents.

A la represa, el Berga ha sortit disposat a capgirar el marcador però el Sant Quirze no ho ha permès. El conjunt vallesà ha posat les coses molt difícils als berguedans, que tenien seriosos problemes per acabar jugades, a diferència del que passa habitualment. El Sant Quirze ha fonamentat el seu joc en una gran defensa que ha tret de polleguera uns atacants del Berga un punt impotent. A més, per si això fos poc, a les acaballes del partit i quan el Berga ho provava amb més força, els locals han sentenciat en una jugada al contracop. El 2 a 0 ha estat definitiu.

El post-partit: Sant Quirze 2 Berga 0

pratcastellaJoan Prat Entrenador del Club Esportiu Berga

“Marxem amb una sensació molt estranya. Ens hem trobat una defensa molt bona i un equip que entén molt el futbol. Saben de què va la categoria i s’ha notat. Ens han anat anestesiant de mica en mica a base de cops letals. La veritat és que cap dels dos equips ha tingut massa ocasions. Ells han fet dos gols però només han arribat amb perill en tres jugades. A nosaltres ens ha costat molt. Segur que quan vinguin a casa, a la segona volta, tindrem moltes més opcions de guanyar-los”

dalmauOriol Dalmau Jugador del Club Esportiu Berga

“El Sant Quirze no ens ha deixat arribar. Normalment tenim cinc/sis ocasions de gol clares i avui no hem estat capaços de generar-les. Hem trobat un rival molt sòlid a darrera, amb les idees clares per construir joc i amb gent molt ràpida a davant. Ara, però, toca pensar en el partit de la setmana que ve. Ens ve un calendari molt dur: tornem a començar la volta i a principi de temporada ens va costar arrencar perquè topem amb els equips grans de cop. Ara bé, confio que els resultats de la primera volta no es repetiran. L’equip està bé i amb confiança”

Joan Prat Oriol Dalmau Sant Quirze Segona Catalana

Comentaris