Atletisme

Clàudia Sabata, campiona de la Copa Catalana de Curses Verticals

Clàudia Sabata, campiona de la Copa Catalana de Curses Verticals

Dissabte passat es va celebrar a Núria l’última prova de la 12ª Copa Catalana de Curses Verticals – FGC Mountain Series 6.0 de la FEEC.

La prova, organitzada per la Unió Excursionista de Vic, va ser la primera Sant Silvestre d’esquí de muntanya i consistia en 900 metres de desnivell positiu en 4,5 quilòmetres de recorregut, on la sortida era des del Santuari de Núria i la meta estava situada al coll de Noucreus.

Joan Reyné (CE Pontsicà) va ser el més ràpid parant el cronòmetre en 43 minuts i 5 segons. Segon va ser Jordi Alís (UE Urgellenca), amb 44 minuts i 18 segons, i tercer Agustí Roc (AE Matxacuca), amb 45 minuts i 44 segons.

En categoria femenina Laura Orgué (UE Urgellenca), també guanyadora de la Sant Silvestre Ciutat de Berga, es va fer amb la victòria amb un temps de 50 minuts i 55 segons. La va seguir la berguedana Clàudia Sabata (AE Mountain Runnners Berguedà), amb 59 minuts i 22 segons, i la tercera  va ser Yolanda Garcia (CE 2×2 Santpedor), amb 59 minuts i 39 segons.

Amb aquest resultat, Clàudia Sabata es proclama campiona de la Copa Catalana de Curses Verticals.

b24e6fc1-6a20-4686-ad23-08c3fca791ab

 

Clàudia Sabata AE Mountain Runners del Berguedà

“La CronoNúria en comparació amb CronoNiu, va ser una cursa on es recorria gairebé tota l’estona per terreny fora pistes fins a arribar al cim del Noucreus, semblant a la CronoVallter on es pujava al cim de Bastiments. Per tant, a Núria va ser una crono una mica llarga, ja que tenia un desnivell positiu de 900 metres però va ser divertit i el dia va ser esplèndid. “

 

Resultats atletes berguedans a la CronoNúria:

Ferran Canudas (Club Esquí Berguedà) 4rt Promesa

Joan Noguera (AE Mountain Runnners Berguedà) 4rt Sènior

Ferran Sabata (AE Mountain Runnners Berguedà) 10è Sènior

Pau Ventura (AE Mountain Runnners Berguedà) 11è Sènior

Per Clàudia Sabata, ara només faltarà que torni a nevar una mica per poder seguir amb les següents curses de Copa d’Espanya que comencen aquest mes de gener. Abans però, el dia 8, a la Molina es disputarà el Campionat de Catalunya individual d’Esquí de Muntanya, on també hi participarà.

Podeu consultar les classificacions de la CronoNúria aquí

FOTO: Clàudia Sabata a la CronoNúria del passat dissabte   | AUTOR : Anna Agustí 

Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà clàudia sabata Esquí de muntanya FEEC

Comentaris