Atletisme

Oriol Cardona i Laura Orgué guanyen la Sant Silvestre més concorreguda

Oriol Cardona i Laura Orgué guanyen la Sant Silvestre més concorreguda

Oriol Cardona amb un temps de menys de 15 minuts ha sigut el guanyador de la Sant Silvestre d’enguany, l’edició amb més corredors que mai. I és que ni més ni menys que més de 800 persones han superat els 5km per la ciutat de Berga, en una prova que any rere any no para de guanyar adeptes.

Guillem Fernandez i Pol Raich han acompanyat a Cardona al podi masculí d’aquesta l’edició 2016. Pel què fa a les dones, Laura Orgué ha sigut la més ràpida seguida de Núria Cascante i Lídia Cribillés. 

La prova organitzada pel Club Atlètic Berga ha reforçat enguany els premis en categoria de disfressa per tal d’engrescar la gent. I així ha sigut, la colla guanyadora al premi de disfressa en grup ha sigut pels patumaires que han recorregut els 5 quilòmetres amb una guita a sobre.

guita

 

 

Properament ampliarem la notícia amb la resta de classificació i la galeria fotogràfica!

 

FOTO: Els tres primers atletes femenins i masculins de la Sant Silvestre 2016 | AUTORA: Meritxell Pey 

Comentaris