Atletisme

La berguedana Aura Coronado guanya la cursa d’esquí Salomon del CEAC

La berguedana Aura Coronado guanya la cursa d’esquí Salomon del CEAC

La berguedana Aura Coronado i Mateu s’ha proclamat campiona de la categoria aleví de la Salomon X Race Challenge del Club Esquí Alpí Ceretà. L’atleta del May Luengo Esquí Club es va imposar amb un temps de 21.37, obtingut en la segona mànega de la cursa disputada a Masella, la nit del 3 de gener.

La de Castellar de n’Hug comença amb bon peu aquest 2017, any en el qual espera aconseguir bons resultats, abans de fer el pas d’aleví a infantil. En la temporada 2016, la jove esquiadora es va proclamar campiona de Catalunya i sots-campiona d’Espanya en la disciplina de Patins en Línia.

La Salomon X Race Challenge del Club Esquí Alpí Ceretà ha donat el tret de sortida a la temporada 2017, amb més de 200 participants de la categoria aleví, tant sots-8, sots-10 com sots-12 (on participava Coronado). La prova, de modalitat d’eslàlom gegant, es va disputar a la pista Eslàlom del sector de La Pleta.

FOTO: El podi de la prova. Autor: Cedida May Luengo Esquí Club

Aura Coronado eslalom gegant Esquí masella may luegno esqui club pati en linea salomon

Comentaris