Atletisme

La Sant Silvestre de Berga bat rècords i espera més de 800 participants per tancar el 2016

La Sant Silvestre de Berga bat rècords i espera més de 800 participants per tancar el 2016

La Cursa de Sant Silvestre de Berga ja ha arribat al límit de 800 inscrits. Així ho ha confirmat Joan Torrents, del Club Atlètic Berga, a l’EntreRivals.cat, a només un dia de la celebració de la prova. L’organització ha elevat el límit de participants de 700 a 800 en aquesta edició, ja que l’any passat els 700 es van superar de llarg. Ara, segons ha dit Torrents, el límit de 800 ja s’ha superat, però demà donaran una cinquantena de dorsals més als inscrits d’última hora.

La novetat més remarcable d’aquest any és el reforç dels premis en categoria de disfressa. Fins ara, el Club Atlètic Berga premiava la millor disfressa individual i la millor en grup. Enguany, però, s’amplien els reconeixements i hi haurà tres premis en cadascuna de les modalitats. Torrents ha explicat que amb aquesta mesura vol “engrescar a la gent perquè vingui disfressada a córrer per Berga”.

Torrents també ha destacat el caràcter local i familiar de la prova: “Volem que la gent vingui a passar-s’ho bé, més que a competir”. Segons ha dit, el 90% dels participants són de Berga i comarca tal com passa cada any. “És una cursa molt arrelada al Berguedà i això fa les coses més fàcils”, ha assegurat. Entre els inscrits, hi ha els guanyadors de l’any passat, Pol Raich i Núria Cascante, així com també altres noms coneguts a la comarca com Toni Baños, Xavi Tomasa, Roger Camprubí o Judit Franch.

Horaris

El passeig de la Indústria de Berga s’omplirà com gom a gom com cada tarda del 31 de desembre. La prova gran començarà a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça Viladomat, mentre que les curses infantils començaran dues hores abans, a 2/4 de 5, al mateix lloc.

Pel que fa als premis, l’organització guardonarà els tres primers classificats en categoria masculina i femenina de la prova gran, així com també als guanyadors de cadascuna de les categories, marcades en funció de l’edat. Independentment del resultat, tots els participants rebran una samarreta tècnica i un lot de productes dels patrocinadors com a obsequi.

En les proves infantils, es donarà un trofeu al guanyador de cada categoria, i s’entregarà una medalla, una bossa de llaminadures, un tubular pel coll i un lot de productes dels patrocinadors com a obsequi per a tots els participants.

sant-silvestre-2016

Comentaris