Atletisme

Clàudia Sabata guanya la Crono Vallter Territori d’Isards

Clàudia Sabata guanya la Crono Vallter Territori d’Isards

Bon inici de la temporada d’esquí de muntanya pels atletes de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà. I és que aquest cap de setmana s’ha donat el tret de sortida a la 12a Copa Catalana de Curses Verticals FGC Mountain Series 6.0 de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) amb  la Crono Vallter Territori d’Isards.

La prova, que va ser organitzada per l’Ski Club Camprodon, va tenir un recorregut aproximat de 4 quilòmetres i 900 metres de desnivell positiu i es va disputar en unes condicions bastant bones durant la vertical. Això va fer que els esquiadors pugessin fins al cim del Pic de Bastiments amb uns temps ràpids.

Joan Reyné (Ski Club Camprodon) va ser el guanyador en categoria absoluta masculina. L’esquiador local va creuar la línia de meta amb un temps de 43 minuts i 25 segons. Dos minuts després va creuar meta meta Pere Rullan (CE Pontsicà), segon classificat, i ja en tercera posició va entrar David Prades (AE Mountain Runners del Berguedà).

En categoria femenina la victòria va ser per la berguedana per Clàudia Sabata (AE Mountain Runners del Berguedà), amb un temps de 59 minuts i 9 segons.

b24e6fc1-6a20-4686-ad23-08c3fca791ab

Clàudia Sabata AE Mountain Runners del Berguedà

“Per ser la primera cursa de la temporada d’esquí de muntanya, va ser força llarga i les sensacions no van ser del tot bones. Tot i així, puc dir que estic molt contenta pels resultats ja que no els esperava”

Joan Soler,  també dels Mountain Runners del Berguedà va finalitzar en segona posició Júnior.

La pròxima cursa serà aquest dijous 8 de desembre amb clàssica Crononiu, a la Molina i on també es celebrarà el Campionat de Catalunya d’Esquí de Muntanya en modalitat de verticals.

FOTO: Podi categoria femenina Crono Vallter Territori d’Isards AUTOR: Clàudia Sabata

Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà clàudia sabata David Prades Esquí de muntanya FEEC Joan Soler

Comentaris