Atletisme

Els Mountain Runners se sumen a La Marató de TV3 amb una cursa i caminada nocturna a Queralt

Els Mountain Runners se sumen a La Marató de TV3 amb una cursa i caminada nocturna a Queralt

L’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà col·laborarà amb La Marató de TV3 gràcies a la cursa i caminada nocturna a Queralt que organitzarà la tarda del proper 17 de desembre. Tots els beneficis que es recullin es destinaran a la Fundació de La Marató.

Així doncs, Els Mountain Runners tornen a optar per tercer any consecutiu per una prova nocturna. D’aquesta manera, els corredors podran gaudir de la imatge de Berga il·luminada des de les alçades (el santuari de Queralt), mentre els acompanyants veuen com les llumetes van baixant pel camí de la drecera. A l’arribada hi haurà berenar i vi calent per a uns i altres.

nocturna-queralt-mountain-runners-1

D’altra banda, els Mountain Runners recorden que la seva voluntat és que fer un acte lúdic i solidari, de manera que tant la cursa com la caminada estan obertes a qualsevol tipus de persones, més enllà de la seva edat i les seves condicions.

10 euros, pagament mínim

Les formes de pagament per aquest acte dels Mountain Runners són especials respecte les curses que l’entitat organitza durant l’any. En aquest cas, es fixa un preu d’inscripció mínim, de 10€ per als federats i de 12 per als que no ho estan, tant per la caminada com per la cursa. La singularitat és que, en aquesta prova solidària, els participants podran fer aportacions superiors al preu de la inscripció en cas que així ho desitgin.

Les inscripcions es poden fer via online, a través del següent enllaç. En aquest cas, el pagament s’haurà de fer en efectiu el dia de la cursa, en el moment de recollir el pitrall.

Els Mountain Runners, però, també ofereixen la possibilitat de fer les inscripcions presencials. Seran el dia 12, a partir de les 4 de la tarda i fins 1/4 de 5 a la plaça de Sant Pere.

Característiques de la cursa i la caminada

La cursa serà de 13,8 quilòmetres amb un desnivell positiu de 863 metres, mentre que la caminada serà de 8,5 quilòmetres amb un desnivell de 508 metres positius. Els participants, tant a la cursa com a la caminada, sortiran des de la plaça de Sant Pere de Berga el dia 17, a 2/4 de 6 de la tarda. L’hora límit de l’arribada serà 2/4 de 9 del vespre.

El perfil de la caminada és aquest:

desnivell_caminada

I el perfil de la cursa, aquest:

desnivell_cursa

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio se celebrarà diumenge 18 de desembre i estarà presentada pels periodistes Helena Garcia Melero i Ramon Pellicer. Enguany, en la 25a edició de la iniciativa, s’ha optat per la solidaritat envers l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. En aquest sentit, La Marató pretén ser una eina més per contribuir amb diners en la divulgació i la sensibilització d’aquest tipus de malalties.

 

FOTOS. La nocturnitat de la prova farà que els participants puguin gaudir de la imatge de Berga il·luminada mentre fan l’activitat física / Mountain Runners del Berguedà

Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà Berga La Marató de TV3 Santuari de Queralt

Comentaris