Vòlei

El CEB Vòlei Berga segueix rodant amb pas ferm (0-3)

El CEB Vòlei Berga segueix rodant amb pas ferm (0-3)

El CEB Berga segueix agafant ritme competitiu i s’imposa en el segon partit de la temporada. Els berguedans van batre al CV l’Ametlla del Vallès, per 0 a 3. Tot i el marcador, els parcials van estar molt ajustats i disputats: 17 a 25, 22 a 25 i 23 a 25.

El partit va ser més exigent que el primer, però l’equip va saber com tirar endavant i guanyar tots els sets. Fins a 12 jugadors berguedans van participar en el partit, diversos dels quals es van estrenar, i, de fet, l’entrenador va haver de descartar efectius disponibles.

D’aquesta manera, CEB Berga és el 2n classificat, amb 6 punts, empatat amb el líder, el Jaume Callís. El conjunt busca ara una data per disputar el seu primer partit com a local, ja que el de la 2a jornada es va haver de posposar, a petició del rival, el CV Sant Boi B. Pel que fa a la jornada 4 (27/11), a l’equip li tocarà descansar.

unnamed

CEB ceb volei Club Esquí Berguedà vòlei

Comentaris