Motor

Cap de setmana complicat per a Franc Serra

Cap de setmana complicat per a Franc Serra

El passat diumenge, el pilot de Gironella, Franc Serra va viatjar fins a Itàlia, concretament a Milà per a disputar una carrera de Flat Track dins de la fira mundial d’EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo e Motociclo e Accessori).

Serra que va viatjar amb el seu equip Honda Alonso Racing Team juntament amb el pilot Dani Ribalta, no van aconseguir els resultats que esperaven.  

Per tant, va ser una carrera intensa i complicada que va començar amb uns entrenaments lliures on Franc es va haver d’adaptar a una pista diferent a la que està acostumat, una pista bastant compacta, cosa que ho feia més difícil ja que a més a més, el grip (l’adherència) també era difícil de solucionar.

En un programa ràpid i dinàmic amb carreres molt curtes, el pilot del MC Baix Berguedà va haver de competir contra els millors pilots del món de l’especialitat de Flat Track. Tant Ribalta com Serra van arribar a la repesca, una repesca on el de Gironella va finalitzar tercer però no va poder passar a la final, com tampoc el seu company d’equip.

Tanmateix, al finalitzar la carrera i dins del mateix esdeveniment, els pilots de Honda ART van tenir la oportunitat de participar a la Charity Race, una carrera solidaria de relleus entre diverses modalitats pel mes de la conscienciació del càncer de pròstata, on van poder rebaixar la tensió juntament amb els pilots de supermotard i quads.

franc-serra#18 FRANC SERRA: “Ha sigut una experiència nova i m’emporto molt bon record. Hi ha hagut el nivell que esperàvem i vam haver de treballar dur des del primer moment per adaptar-nos a la pista i guanyar posicions ja que sortíem des de la segona fila. Entre tot l’equip vam fer un gran esforç i estic molt content, ara bé, ens va faltar una mica més de sort”.

FOTOS: Franc Serra aquest cap de setmana a Milà. Autor: Andrea Rubio/Honda ART.

Flat Track Franc Serra Sala Honda Alonso Racing Team MC Baix Berguedà

Comentaris