Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CCR Baganès, CE Berga, Montmajor FC

El Berga B s’emporta el duel berguedà de filials a Quarta Catalana

El Berga B s’emporta el duel berguedà de filials a Quarta Catalana

La jornada a Quarta Catalana arribava amb un dels plats forts de la temporada pel que fa als compromisos que afectaven els equips del Berguedà. El Berga B es va imposar al Gironella B per un clar 3 a 0 en un duel de filials que feia molts anys que no es veia a la comarca.

Els berguedans, però, van haver de suar per guanyar. De fet, la primera meitat va acabar amb empat a 0 i va ser a la represa quan el partit es va decidir en favor dels locals. Un gol de Martí Cárdenas, al minut 66, un altre de Marc Picado, al 71, i la sentència de Dani Pozo, al 89, van establir el definitiu 3 a 0 en el marcador.

Resta de resultats dels berguedans: un empat i dues derrotes

A la resta de berguedans de la categoria, les coses no els van anar tant bé com al Berga.

CCR Alt Berguedà 1 – 3 Puigcerdà. L’Alt Berguedà rebia el líder, el Puigcerdà, i el cert és que va plantar cara de valent. Els de Germán Rodríguez es van avançar en el marcador a l’inici de la segona meitat amb un gol d’Albert Fernández Petit, però van veure com el conjunt de la Cerdanya capgirava el marcador amb tres gols en els darrers vint minuts per establir l’1 a 3 definitiu.

Callús 4 – 1 Montmajor. Un mal inici de partit va condemnar el Montmajor al camp del segon classificat, el Callús. El Montmajor va encaixar tres gols en els primers deu minuts de partit i això el va condicionar durant la resta de l’enfrontament. A la represa i amb 3 a 0 en contra, el Montmajor va millorar notablement i Raúl Crisol va retallar distàncies al minut 62, però un gol del Callús a les acaballes va sentenciar el partit.

Monistrolenca 1 – 1 Casserres. Partit equilibrat entre dos equips de la segona meitat de la classificació del grup. Els locals es van avançar al minut 70 amb un gol d’Oriol Andreu però, al minut 89, quan tot semblava decidit, el davanter casserrenc Roger Soler va fer l’empat que permet al seu equip rescatar un punt d’un camp sempre complicat com és el de la Monistrolenca.

FOTO. La plantilla del CE Berga B d’aquesta temporada / Cedida

Quarta Catalana

Comentaris