Futbol, CE Olvan, CE Puig-reig, CF Sant Salvador de Cercs, UE Avià B

L’Avià B sorprèn el Can Parellada i es retroba amb la victòria a Tercera Catalana

L’Avià B sorprèn el Can Parellada i es retroba amb la victòria a Tercera Catalana

No havien sumat cap punt dels 12 possibles i s’enfrontaven a un rival que encara no havia perdut, però jugaven a casa i ho van aprofitar per donar un cop sobre la taula. L’Avià B s’ha retrobat amb la victòria aquest cap de setmana en guanyar 4 a 2 al Can Parellada.

Una gran primera meitat va servir als avianesos per arribar al descans amb un còmode 3 a 0 en el marcador i sabent que el rival afrontaria el segon temps amb inferioritat. Malgrat tot, el Can Parellada es va bolcar a l’àrea avianesa a la represa i va ser capaç de fer 2 gols. Tot i això, una diana d’Ivan Lianes i la tromba d’aigua que va caure en els darrers minuts van matar el partit i van donar tres punts més que necessaris al filial de l’Avià. Amb aquesta victòria, els avianesos pugen fins la 10a posició i sumen 13 punts.

Primer punt de la temporada de l’Olvan al grup 7

Ha tardat 10 jornades a arribar però ho ha fet: l’Olvan ja ha estrenat el caseller de punts a Tercera Catalana. El conjunt del Berguedà van aconseguir un valuós empat a 1 al camp del Vilomara. Els bagencs es van avançar en el marcador al minut 29 però l’Olvan va ser capaç de mantenir-se dins el part i va fer l’empat a les acaballes. L’autor de la diana va ser Bernat Santacreu, al minut 87.

També va ser capaç de puntuar el Sant Salvador de Cercs, que va empatar a 0 a casa contra el Mirasol-Baco. Els visitants van jugar els darrers vint minuts de partit amb un home menys però els cercorins no van veure porteria i l’empat va ser definitiu. Tot i el punt sumat, l’equip d’Abel de la Concepción perd una posició i torna a caure al penúltim lloc després de la victòria del Cardona contra el Fruitosenc (4-2).

Finalment, la mala notícia de la jornada a Tercera és la sorprenent desfeta del Puig-reig a casa contra la Pirinaica. Els de Joan Flores van perdre per un contundent 1 a 6 i van acusar un mal inici de partit i una dolorosa segona meitat en què van encaixar quatre gols. La derrota fa que el Puig-reig perdi una posició. És cinquè, amb 19 punts, però es manté a sis del líder, el Can Trias, que aquesta jornada també ha ensopegat.

FOTO. L’onze titular de l’Avià B d’aquest cap de setmana en la victòria contra el Can Parellada / Marc Canturri

Tercera Catalana

Comentaris