Futbol, UE Avià

Un gol en l’últim minut premia la gesta de jugar més de mig partit amb un menys (1-2)

Un gol en l’últim minut premia la gesta de jugar més de mig partit amb un menys (1-2)

Tirant d’èpica. La Unió Esportiva Avià ha aconseguit una victòria importantíssima al camp del Farners per un ajustat 1 a 2, gràcies a un gol de Jandro Delgado en el darrer minut de partit. Els avianesos han jugat més de 50 minuts en inferioritat numèrica, però han sabut aguantar i esperar la seva oportunitat per endur-se els tres punts de Santa Coloma de Farners.

La primera meitat ha estat molt equilibrada. Les coses, però, han començat d’allò més bé pels interessos de l’Avià, que s’ha avançat abans del quart d’hora de joc amb un gol d’Arnau Ruiz en una falta lateral. Malgrat tot, el partit s’ha complicat per als avianesos en el darrer tram del primer temps. Al minut 38, l’àrbitre ha expulsat Marc Torres i ha deixat en inferioritat numèrica l’equip avianès. Per si això fos poc, en l’últim minut de la primera meitat el Farners ha fet l’empat.

A la represa, l’Avià ha sortit amb un 4-4-1, molt replegat i a l’espera de les seves opcions al contracop. L’estratègia del tècnic avianès, Pablo Becerril, ha funcionat a la perfecció: el Farners només ha tingut dues ocasions clares en tota la segona meitat, tot i jugar amb un més. L’Avià, per la seva banda, ha creat perill en alguna jugada a la contra. Finalment, ja en temps afegit i quan tot feia pensar que l’empat a 1 seria definitiu, Jandro ha rematat a gol una falta lateral i ha decantat el marcador a favor de l’Avià. No hi ha hagut temps per més i l’1 a 2 ha estat definitiu.

becerrilPablo Becerril Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“La victòria és important per com s’ha aconseguit. A Tona vam guanyar jugant molt bé i avui, contra el Farners, hem guanyat patint moltíssim. Això és positiu per als jugadors joves que tenim a la plantilla però també per als més veterans. Hem llegit molt bé el que havíem de fer a la segona meitat, amb un jugador menys, i hem aconseguit el premi a saber patir. Fins ara jugàvem bé, però competíem regular. Avui hem millorat aquest aspecte”

 

jandro-rodonaAlejandro Delgado “Jandro” Jugador de la Unió Esportiva Avià

“Marcar avui és important per mi. Entreno i jugo per guanyar-me el meu lloc a l’onze i els gols serveixen per fer veure a l’entrenador que, o bé s’equivoca al no posar-m’hi, o bé que jo puc ser-hi quan faci falta. A nivell de l’equip, la victòria és clau perquè ens permet passar al Farners i té encara més valor si tenim en compte que hem guanyat tot i el handicap de jugar bona part del partit amb un menys”

 

FOTO. Els jugadors de la Unió Esportiva Avià celebrant la victòria al vestidor, just després del partit contra el Farners / @UE_Avià (Twitter)

Alejandro Delgado CE Farners Pablo Becerril

Comentaris