Futbol, UE Avià

L’experiència i el bloc de l’Andorra propicien la primera derrota de la temporada (2-1)

L’experiència i el bloc de l’Andorra propicien la primera derrota de la temporada (2-1)

Algun dia havia de passar. La Unió Esportiva Avià ha perdut el primer partit de la temporada, al camp de l’Andorra per un ajustat 2 a 1 en el partit corresponent a la primera jornada que havia quedat aplaçat. Els avianesos han lluitat fins l’últim segon però avui la remuntada no ha estat possible.

El partit ha començat molt malament pels interessos de l’Avià. L’Andorra s’ha avançat ben d’hora, al minut 4, amb un gol de Enrique Espinosa. El conjunt del Berguedà ha començat francament espès i li ha costat ben bé vint minuts entrar al partit. A partir de la mitja hora, però, el joc s’ha igualat i l’Avià n’ha tingut alguna per empatar el partit i, a més, ha vist com el rival es quedava amb un menys abans d’arribar al descans. Malgrat tot, amb l’1 a 0 s’ha arribat al descans.

A la represa, l’Avià ha aprofitat la superioritat numèrica per fer-se amb el control de la pilota però la història de la primera meitat s’ha tornat repetir. L’Andorra ha marcat aviat, al minut 54, i ha complicat encara més el partit per als de Pablo Becerril. Tot i això, a falta de 25 minuts, el davanter Max Morell ha fet el 2 a 1 i ha posat emoció al partit. A partir d’aquí, els avianesos s’han bolcat sobre la porteria de l’Andorra i han gaudit de nombroses ocasions de gol però la pilota no ha volgut entrar i el 2 a 1 ha estat definitiu.

El post-partit: Andorra 2 Avià 1

becerrilPablo Becerril Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“Avui sortim molt contents. Hem donat una molt bona imatge. Som un equip molt jove i hem competit contra un equip pràcticament professional, que entrena als matins. Crec que hem fet un dels nostres millors partits. Com a cos tècnic, tenim la sensació que l’equip està un pèl millor i que segueix evolucionant. La llàstima és no haver aconseguit l’empat”

 

gigi_ueavia_retall

Marc Guijarro Jugador de la Unió Esportiva Avià

“És veritat que ens han dominat al principi. Llavors hem canviat una mica el sistema i hem solventat una mica el problema i hem començat a tenir la pilota durant la resta del partit Jo he vist l’equip bé, el segon gol ha estat bastant dur perquè dominàvem bastant i semblava que estàvem a prop de l’empat. Cal tenir en compte que l’Andorra és un equip veterà i són un autèntic bloc. Costa molt crear-los perill i físicament estan molt bé. Lluitaran per l’ascens, segur”

La classificació del grup 1 de Primera Catalana després del partit aplaçat entre avianesos i andorrans, aquí.

FC Andorra Marc Guijarro Pablo Becerril Primera Catalana

Comentaris