Futbol Sala, Casserres Femení

Els partits a casa com a assegurança de punts (6-3)

Els partits a casa com a assegurança de punts (6-3)

El Puigfitó Casserres firma una victòria esplèndida a casa davant de l’Olesa A per 6 a 3. Les berguedanes han sabut aprofitar les seves oportunitats i no s’han arronsat quan han vist acostar-se al marcador a les rivals. També han sabut sobreposar-se a les polèmiques decisions arbitrals que han fet aixecar a tot el pavelló.

El joc ha arrencat amb el conjunt d’Olesa molt fort davant d’un Casserres que encara buscava el lloc. Tot i l’embranzida de les rivals, el joc s’ha estabilitzat i es repartien les oportunitats entre unes i altres. El primer gol del partit ha estat per les locals, de Gemma Baraldés, tot i que ha sigut replicat ràpidament per les visitants. Les berguedanes tenien una lleugera major possessió de la pilota i han aconseguit anar al descans amb avantatge al marcador, gràcies al segon gol per via de Jeni Serralvo.

Just reiniciar-se el partit, Jeni Serralvo marcava novament i deixava tocades a les contrincants, que veien aturades o rebutjades totes les seves accions. El joc ha quedat molt equilibrat a la meitat del segon període i, juntament amb el quart gol del Casserres, també de Serralvo, les del Bages s’han vist forçades a jugar de cinc quan quedaven 7 minuts de partit. Aquest sistema les ha ajudat a col·locar-se a només un gol, però els darrers minuts, les casserrenques han respost bé a la pressió i han sentenciat gràcies als tants de Judit Solà i Jeni Serralvo.

JesJèssica Barniol Jugadora del Puigfitó Casserres

“Hem començat relaxades mentre que les rivals pressionaven molt fort i això ens ha descol·locat. Però ens hem ficat al partit i hem sabut aprofitar bé les nostres ocasions. Jugant de cinc ens han retallat distàncies i hem passat por, però hem pogut marcar per la tranquil·litat. I això és el que hem de fer, anar partit a partit, sumant punts i escalant posicions.”

FOTO: Jugadores de l’Olesa i el Casserres perseguint l’esfèric / AUTORA: Lídia López

Jèssica Barniol Olesa A Primera Catalana FS

Comentaris