Futbol, UE Avià

La igualtat i un arbitratge polèmic marquen un nou derbi de la Catalunya central (2-2)

La igualtat i un arbitratge polèmic marquen un nou derbi de la Catalunya central (2-2)

Un derbi a l’alçada de les expectatives. La Unió Esportiva Avià i la Unió Esportiva Vic han empatat a 2 al municipal Alfons Gonfaus en un partit molt disputat. Els avianesos s’han avançat en dues ocasions però el Vic ha estat capaç d’igualar l’enfrontament en tots dos casos gràcies a les jugades a pilota aturada.

A la primera meitat, el Vic ha estat lleugerament superior però sense crear massa perill. De fet, les ocasions més clares han estat del bàndol avianès. Els primers gols arribarien passada la mitja hora de joc. Al minut 37, el davanter de l’Avià Max Morell s’ha encarregat de transformar un penal per col·locar l’1 a 0 en el marcador. El Vic, però, ha tardat ben poc a reaccionar. Dos minuts després, al 39, el central Héctor Moreno ha fet l’empat en aprofitar un servei de córner. Amb l’1 a 1 s’ha arribat al descans.

A la represa, l’Avià ha millorat i el joc s’ha igualat encara més. Tot plegat, ha fet que les ocasions de gol fossin comptades i que el joc en terra de ningú es convertís en protagonista. Malgrat tot, l’Avià ho ha provat més que el rival i al final n’ha obtingut la recompensa. Al minut 57, el migcampista Roger Claret, que es troba en un gran moment de forma, ha tornat a avançar els avianesos. Quedava mitja hora i els locals somiaven amb la segona victòria consecutiva, però no ha pogut ser. Un quart d’hora més tard, al minut 72, el Vic ha reestablert l’empat: novament el central vigatà Héctor Moreno i altre cop a pilota aturada. A partir d’aquí, poc a dir: tensió, nervis i joc dur, però escasses ocasions de perill.

El post-partit: Avià 2 Vic 2

becerrilPablo Becerril Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“Volíem guanyar, però el Vic em sembla un dels quatre millors equips de la categoria.Valoro bé l’empat precisament per això, perquè és un equip molt potent, segurament el més físic de la categoria i amb molta experiència, ho fan tot molt bé. Potser hem tingut més ocasions que ells però a nivell de joc considero que ha estat un partit molt igualat. No hem estat inferiors i això és una bona notícia”

 

MIKI-POVEDA_rodoMiki Poveda Jugador de la Unió Esportiva Avià

“M’he sentit molt bé, llàstima que no hagi pogut anar a més. Ara bé, l’arbitratge m’ha semblat fastigós. Cada pilota que tocava era falta per darrera. Jo no sé què li ha passat a l’àrbitre però ha decidit desconnectar i no ha xiulat res, tot això ens influenciava. He acabat bastant “desquiciat”. El Vic és un rival molt potent, però nosaltres som igual o més potents. Hem creat més ocasions i ells només han estat capaços de marcar a pilota aturada”

 

La resta de resultats i la classificació del grup 1 de Primera Catalana, aquí.

 

FOTO. Imatge dels darrers minuts de partit entre l’Avià i el Vic / AUTOR: Marc Canturri

Miki Póveda Pablo Becerril Primera Catalana UE Vic

Comentaris