Futbol

Pep Graus assegura “no haver fet res malament” i el CE Olvan li dóna suport

Pep Graus assegura “no haver fet res malament” i el CE Olvan li dóna suport

La Federació Catalana de Futbol està vivint uns moments complicats. El mitjà de comunicació elMón.cat va fer pública ahir una suposada falsificació de documents en les darreres Assemblees Generals per part de la Federació per tal d’assegurar una alta participació en les reunions i una majoria més àmplia a l’hora d’aprovar els temes del dia.

En la mateixa publicació, elMón.cat va treure a la llum una llista de 52 persones que suposadament havien assistit a les Assemblees Generals amb un càrrec suplantat. Entre aquesta cinquantena de persones hi havia Pep Graus, subdelegat de la FCF al Bages, el Berguedà i la Cerdanya, que va assistir a l’Assemblea com a vicepresident del CE Olvan, i el berguedà Joan Carles Sosa, antic militant del PSC a Berga, que va anar-hi com a vicepresident del CE Sant Llorenç de Morunys.

Pep Graus es defensa

EntreRivals.cat ha pogut parlar amb un dels acusats, Pep Graus, que, d’entrada, ha assegurat “no he fet res malament i ho tornaria a fer perquè, com sempre, actuo per ajudar tant com pugui als clubs de la comarca”. A més, Graus ha afirmat que la llista que s’ha fet pública en les últimes hores “és un nou atac de persones totalment alienes a la Federació que, des de fa temps, es volen carregar la Junta actual, presidida per Andreu Subies“.

Graus ha confirmat que va assistir a la reunió com a vicepresident de l’Olvan, així com també que Joan Carles Sosa ho va fer en representació del Sant Llorenç. Malgrat tot, el subdelegat de la FCF a la comarca ha assegurat que “en tots dos casos, es va optar per la mesura després que els clubs comuniquessin que no hi podrien assistir”.

En aquest sentit, tant el president de l’Olvan, Martí Russinyol, com el del Sant Llorenç de Morunys, Josep Vall, han confirmat a aquest mitjà que eren conscients que tant Graus com Sosa van assistir a l’Assemblea representant-los i que hi estaven d’acord. Russinyol, a més, ha afegit que Graus “sempre ha funcionat a la perfecció com a enllaç amb la federació i sempre estem d’acord amb tot el que proposa“.

Una llista que fa curt

D’altra banda, Pep Graus ha assegurat que, d’acord amb la voluntat de “carregar-se la Junta actual”, la llista “només inclou persones amb algun càrrec, ja sigui dins la Federació o bé polític”. En canvi, Graus reconeix que “hi ha algunes persones més del Berguedà que també ho han fet però no tenen cap càrrec, i, per tant, no apareixen a la llista com a acusades”. Segons explica, “simplement han fet el favor als clubs” i han anat a l’Assemblea representant-los sota el seu consentiment.

Tot plegat ho fan, segons Graus, amb la voluntat d’augmentar la participació en les Assemblees, ja que “si no ho féssim així, molts no podrien venir, la participació seria molt baixa i molts clubs no podrien exercir el seu vot”. A més, el subdelegat de la FCF assegura que “el resultat de les votacions no canviaria en absolut si l’Assemblea comptés amb els membres reals de les directives dels clubs” perquè, segons diu, “són clubs petits a qui informo periòdicament del que s’aprova dins la Federació i sempre hem anat de la mà“.

FCF Joan Carles Sosa Pep Graus

Comentaris