Futbol, C AT Gironella

Resultat enganyós en un camp complicat (6-1)

Resultat enganyós en un camp complicat (6-1)

No és el que sembla, però és dur. L’Atlètic Gironella ha sortit golejat de la seva visita al camp del Can Rull. Els gironellencs han perdut per un contundent 6 a 1 en un partit en què la poca eficàcia de cara a porteria s’ha pagat caríssima.

El Gironella ha sortit bé, millor que el rival, però al minut 5 el Can Rull ha aprofitat un contracop per obrir el marcador. A partir d’aquí, els locals han despertat, han començat a jugar millor i han pogut ampliar l’avantatge poc abans d’arribar a la mitja hora de joc. Ho han fet en dues ocasions en poc menys de 5 minuts per col·locar un 3 a 0 excessiu en el marcador. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans i el Gironella ha enfilat el túnel de vestidors conscient que mereixia alguna cosa més i que els tres gols potser eren massa premi pel rival.

A la represa, però, els homes de Ponti han sortit al camp decidits a donar guerra i han gaudir de 30 minuts de desgast atacant en què han gaudit de nombroses ocasions per retallar les distàncies. Malgrat tot, no ha estat fins al minut 80 quan David ha fet el 3 a 1. A la següent jugada, però, el Can Rull ha fet el 4 a 1 i ha acabat amb totes les opcions de remuntada. Finalment, els vallesans el desgast físic i la davallada moral del Gironella per incrementar l’avantatge amb dos gols més en els darrers compassos de partit.

El post-partit: Can Rull 6 Gironella 1

pontiJordi Pont Entrenador de l’Atlètic Gironella

“Sembla estrany, però no és el pitjor partit de la temporada ni molt menys. El resultat ja era enganyós a la mitja part i també ho és al final del partit. Hem tingut moltíssimes ocasions però avui la pilota no volia entrar. A més, defensivament hem tornat a ser un pèl tous i un equip com el d’avui no et perdona. La gent veu el 6 a 1 i pot pensar que hi ha hagut molta diferència, però no ha estat així. És evident que hem fet coses malament i que el rival n’ha fet moltes de bé, però el 6 a 1 és excessiu”

 

La resta de resultats i la classificació del grup 4 de Segona Catalana, aquí.

Can Rull Segona Catalana

Comentaris