Futbol, CE Berga

Una badada defensiva decideix un nou derbi intercomarcal a Segona Catalana (1-0)

Una badada defensiva decideix un nou derbi intercomarcal a Segona Catalana (1-0)

Els petits detalls marquen la diferència. El Berga ha marxat amb les mans buides de Sallent després d’un partit ajustat que s’ha decidit amb un únic gol fet abans del descans pel sallentí Yuti. Els homes de Joan Prat han plantejat un partit amb variants tàctiques però no han trobat la manera de fer gols i això els ha acabat condemnant.

La primera meitat ha estat intensa i molt ajustada. Els berguedans han sortit amb un 4-4-2 amb la intenció d’aprofitar la presència dels homes de dalt per desbordar la defensa sallentina. L’estratègia, però, no ha tingut l’efecte esperat i no s’ha creat el perill que pretenia el cos tècnic. A més, a les acaballes del primer temps, Yuti ha fet l’únic gol del partit en aprofitar un seguit d’errades defensives del Berga.

A la represa, el Berga ha canviat de sistema i ha passat a un 4-3-3 que ha igualat encara més el partit. Al final, però, veient que el resultat no es movia, els berguedans s’han bolcat a l’atac en busca de l’empat i han gaudit de diverses ocasions. El Sallent, per la seva banda, també hauria pogut marcar en algun contracop. En qualsevol cas, l’1 a 0 no s’ha mogut i els 3 punts s’han quedat a Sallent.

pratcastellaJoan Prat Entrenador del Club Esportiu Berga

“Hem intentat sorprendre amb un 4-4-2 per contrarestar les baixes que teníem. Crec que no mereixíem perdre. El més just hagués estat un empat. El partit ha estat igualadíssim, però l’hem perdut per una badada en el gol, on hi ha hagut una falta de contundència total en defensa. No és un camp fàcil però considero que mereixíem l’empat”

 

edu-vila-rodonaEduard Vila Jugador del Club Esportiu Berga:

“Ha estat un partit molt ajustat on tots dos equips s’han arriscat el mínim. Les coses s’han ajustat i els detallets han marcat la diferència. Hem treballat molt i al final no ens hem emportat res. Quan hem vist que no era el dia de jugar per terra, ens hem bolcat a l’atac i hem deixat més espais darrera. Això ha fet que tinguéssim més ocasions però també ha propiciat alguna contra del Sallent. El plantejament era el correcte però no l’hem sabut aprofitar en els moments que tocava”

 

La resta de resultats i la classificació del grup 4 de Segona Catalana, aquí.

 

FOTO. Els jugadors del Sallent celebren el gol que els ha donat els tres punts contra el Berga / AUTOR: CE Sallent (via Twitter)

CE Sallent Eduard Vila Joan Prat Yuti

Comentaris