Futbol, C AT Gironella

Exhibició en atac per reprendre el camí de la victòria (5-1)

Exhibició en atac per reprendre el camí de la victòria (5-1)

El partit més còmode de la temporada. L’Atlètic Gironella ha guanyat sense problemes al San Lorenzo per un contundent 5 a 1. Els homes de Ponti s’han trobat amb un rival que els ha cedit el control de la possessió i que ha deixat massa espais en defensa.

La primera meitat ha servit per encarrilar el partit. Els gironellencs han jugat la major part del temps en camp contrari i els gols no han tardat en arribar. El primer l’ha fet Ferran Sibila al minut 9, mentre que el segon ha estat obra de Miki Noguera, que debutava com a titular en competició oficial avui, al minut 20. El 2 a 0 semblava que seria el resultat final del primer temps, però no ha estat així. Pau Ragués s’ha encarregat de posar la cirereta del pastís a una primera meitat sense massa història amb un gol antològic al minut 42.

El 3 a 0 posava les coses molt de cara al conjunt de Ponti, que només havia de rematar la feina a la represa. Les coses, però, es podien haver torçat si no fos pel porter gironellenc Xiscu, que ha aturat un penal al minut 50 que hagués suposat l’1 a 3. Pocs minuts després, Èric ha fet el 4 a 0 i ha sentenciat l’enfrontament. A partir d’aquí, el ritme de partit ha baixat notablement i el Gironella s’ha dedicat a mantenir la possessió i a arribar amb tranquil·litat a l’àrea rival. Fruit d’això, al minut 70, Rafa Zafra ha fet el cinquè. El San Lorenzo ha fet el gol de l’honor al minut 74 i el 5 a 1 ha estat definitiu.

El post-partit: Gironella 5 San Lorenzo 1

pontiJordi Pont Entrenador de l’Atlètic Gironella

“Segurament serà el partit més còmode de tota la temporada. Hem sabut llegir molt bé el partit, però el rival ens ha posat moltes facilitats en atac.  Tenim jugadors a davant que poden desbordar fàcilment i el San Lorenzo els ha donat molts espais. La victòria ens va bé perquè trenca una mala dinàmica de quatre partits sense guanyar”

 

guifre-rodonaGuifré Dalmau Jugador de l’Atlètic Gironella

“Crec que partits com aquests en tindrem un o dos. Hem fet un gran partit en equip. Ells jugaven amb tres defenses i nosaltres tenim extrems que individualment desborden bastant. Hem sabut llegir com jugaven ells i hem estat molt pràctics a l’hora de resoldre-ho. A més, considero que el penal aturat ha estat la clau: ens havíem relaxat una mica amb el 3 a 0 i ells tenien la oportunitat d’entrar al partit”

 

La resta de resultats i la classificació del grup 4 de Segona Catalana, aquí.

FOTO. Celebració del 4 a 0, obra d’Èric Santmartí, que ha sentenciat el partit / AUTOR: Marc Canturri

Guifré Dalmau Jordi Pont Ponti San Lorenzo Segona Catalana

Comentaris