Futbol, UE Avià

A la setena va la vençuda (1-2)

A la setena va la vençuda (1-2)

Han hagut de passar set partits però s’ha aconseguit. La Unió Esportiva Avià ha sumat la primera victòria de la temporada aquest matí a Tona i ha trencat, així, una ratxa de set empats consecutius en els primers set compromisos de lliga. Els avianesos han dominat bona part del partit i s’han imposat al Tona per 1 a 2 amb un gol a les acaballes de l’enfrontament.

L’Avià ha començat el partit tal com l’ha acabat: dominant. Malgrat això, tot i controlar la possessió i el temps del partit, els homes de Pablo Becerril no eren capaços de crear massa perill i això ha fet que el primer gol no arribés fins al minut 26. Ha estat en una jugada de córner que Toni Líria ha rematat dins. El Tona, però, ha tardat ben poc a reaccionar. Al minut 33, el conjunt d’Osona ha empatat en una de les poques ocasions que ha tingut durant tot el partit. Baruc, l’estrella local, ha fet un golàs de vaselina. Amb l’empat a 1 s’ha arribat al descans.

A la represa, l’Avià s’ha mantingut sòlid, sense perdre el control com havia passat en altres partits de la temporada. Això semblava que podia ser la clau per aconseguir la primera victòria de la campanya però no s’ha materialitzat fins al final. Al minut 86, Antonio Hernández ha fet la diana de la victòria en rematar dins una bona passada d’Albert Criado, que ha actuat com a perfecte revulsiu. El gol ha estat decisiu i l’1 a 2 no s’ha mogut.

El post-partit: Tona 1 Avià 2

becerril

Pablo Becerril Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“Crec que ha estat el millor partit de l’any. La victòria és molt important, sobretot pels jugadors. Hem estat molt més endreçats i no hem patit el desordre d’altres partits. Entre moltes coses, destaco la feina dels migcampistes d’avui, tots tres de 18 anys, que han plantat cara a gent molt més experimentada que ells i han estat a l’alçada”

 

gorrea-rodonaRoger Gorrea Jugador de la Unió Esportiva Avià

“Era molt important per a nosaltres guanyar avui. Ens ha donat seguretat i ens demostra que tot el que hem fet fins ara té el seu resultat. Diria que som el mig del camp més jove de la categoria i avui ens enfrontàvem a un dels més experimentats. La veritat és que hem mossegat molt i no ens hem arronsat tot i que la diferència d’edat era notable. Hem estat a l’alçada, tant jo com els altres dos companys, a qui he felicitat personalment”

La resta de resultats i la classificació del grup 1 de Primera Catalana, aquí.

FOTO. Imatge del partit d’aquest matí a Tona / Cedida pel club

Pablo Becerril Pol Pintó Primera Catalana UE Tona

Comentaris