Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CCR Baganès, CE Berga, Montmajor FC

El Berga B recupera la solidesa com a local i enfonsa una mica més l’Alt Berguedà (5-2)

El Berga B recupera la solidesa com a local i enfonsa una mica més l’Alt Berguedà (5-2)

El filial del Berga s’ha convertit aquesta setmana en l’equip de la comarca més ben situat en la classificació del grup 1 de Quarta Catalana. Els berguedans van derrotar amb contundència a l’Alt Berguedà per 5 a 2 i ja són cinquens, amb 9 punts. Per contra, el seu rival aquesta setmana encara no ha estat capaç de puntuar i es manté a la cua de la classificació juntament amb el Valls de Torroella.

Un pèl més avall que el Berga a la classificació hi ha el Montmajor, que aquesta setmana va empatar a 2 a casa contra el Sallent B en un partit que al minut 86 perdia per 0 a 2. El Gironella B també va protagonitzar un empat a última hora. En aquest cas, a Artés, amb un gol al minut 90 que establia l’1 a 1 final. Amb aquests dos resultats, el Montmajor és 8è, amb 8 punts, i el filial del Gironella és 13è, amb 5.

A tots això, s’hi ha de sumar la victòria del Casserres al camp del Valls de Torroella. Els casserrencs es van imposar per 3 a 5 en un dels camps més singulars de la categoria i pugen fins l’11a posició, amb 6 punts.

La resta de resultats i la classificació del grup 1 de Quarta Catalana, aquí.

FOTO. El filial del CE Berga va superar l’Alt Berguedà aquest cap de setmana per 5 a 2 / Cedida

Grup 1 Quarta Catalana

Comentaris