Handbol

L’Handbol Berga deixa escapar el partit en els darrers minuts (28-29)

L’Handbol Berga deixa escapar el partit en els darrers minuts (28-29)

A l’Handbol Berga li han sobrat els darrers minuts de partit per aconseguir sumar els 2 punts. Els berguedans han deixat que el Garbí de Palafrugell B remuntés un avantatge de fins a 4 gols en els darrers 10 minuts, fruit del desgast i el nerviosisme. Al final, resultat de 28 a 29 que haurà d’ajudar al Berga a millorar la gestió dels partits ajustats.

Subi2

El Berga n’ha tingut prou amb uns minuts per entrar al partit. Els de Quico Sanz han aguantat al marcador durant tota la primera meitat, evitant que el Garbí s’escapés. SerarolsEls de la capital han aconseguit anotar a través dels penals, i també jugant llarg, i es replegaven a temps per evitar els contracops rivals. D’aquesta manera, el partit se situava on el volia al Berga. A partir del minut 22, la renta que anava de l’empat al +1 pels visitants, passa del +1 al +2, però, finalment, el resultat al descans ha sigut de 12 a 13. D’aquesta part, cal destacar la lesió de Joan Serarols, jugador destacat que només tornaria a entrar al partit per xutar els penals.

La segona meitat s’ha iniciat amb intercanvi de gols i, al contrari del que succeeix a l’equip en molts altres partits, no desconnecta del partit. És més, ja en aquest inici el Berga aconsegueix posar-se un per davant, amb els visitants desorientats, al minut 7 de la 2a. A més, el porter Gerard Remolà segueix amb la seva bona actuació, amb diverses aturades de mèrit, algunes de penal, que mantenen als locals per sobre. Al minut 11, l’avantatge ja és de 3 gols, a causa de la desesperació i la manca de generar joc del Garbí, i la falta d’encert quan genera espais.

Remola

Al minut 20 d’aquest temps, Quico Sanz demana temps mort per matar el partit, quan l’equip passa de tenir un avantatge de 4 a 3 gols. Lluny d’això, al cap de pocs minuts, amb els jugadors desgastats, l’equip rep una exclusió, que ajuda que el rival s’acosti al marcador, fins a 1 gol en aquests 2 minuts. Després és el visitant l’equip que rep una exclusió i qui, sortint d’un temps mort, aconsegueix empatar el partit. Aleshores, l’equip verd-i-vermell es precipita en atac i no troba la manera de gestionar el final estret, i el rival es posa 2 gols a sobre a falta de 3 minuts. Tot i les dues exclusions del rival, i tot i anotar i fer defensa a mitja pista, el Berga no aconsegueix empatar el partit, que mor amb el 28 a 29. Ja amb el temps exhaurit l’àrbitre ha ensenyat una targeta vermella a Agustí Travé, que havia sigut objecte d’algunes faltes no assenyalades en els darrers minuts.

Dani

Arbitre

 

 

 

 

 

 

Els de la capital del Berguedà segueixen sense guanyar cap partit, i es mantindran a la part baixa de la taula, al finalitzar la 4a jornada. La jornada vinent serà propícia per aconseguir els primers 2 punts ja que l’equip s’enfrontarà al Ripollet, cuer de la categoria.

QuicoSanzRetallQuico Sanz Entrenador de l’Handbol Berga

“Quan portes un avantatge de 4 gols has de matar el partit, i no ho sabem fer. Ens falta pista per poder fer-ho. Portem dos partits a casa ben jugats, però no els hem rematat, i en aquesta categoria això es paga. Hem fet 50 minuts molt bons, però ens ha faltat gas en els darrers 10 minuts. No hem pres bones decisions en atac, hem baixat la intensitat defensiva i hem lapidat un avantatge de 4 gols. La falta d’efectius ens ha passat factura, a més de la lesió del Joan Serarols. Aquests partits els pot guanyar un o altre, i avui els hi ha tocat a ells”.

jordivilaretallJordi Vilà Jugador de l’Handbol Berga destacat del partit

“Ho hem fet bastant bé, tenint pocs recanvis. Al principi hem defensat i atacar bé. Al final, però, a causa de la manca d’efectius i el desgast, hem perdut la renta de 4 gols, cosa que ens ha perjudicat i ens ha fet perdre el partit. Feia dos anys que no jugava, i entrenant i jugant estic recuperant la forma. A poc a poc puc anar millorant”.

 

Equip

 

Inici immillorable del Cadet

Els joves de la casa segueixen amb el seu gran inici de temporada, i ja se situen com a primers classificats de la categoria. El Cadet suma 3 victòries en 3 partits, que li han donat 6 punts, i supera a La Garriga a l’average a la primera plaça. Aquest dissabte el rival va ser el Ripollet, que va marxar de Berga havent encaixat un contundent 34 a 13. El pròxim rival serà La Salle Montcada, un equip de la zona baixa que encara no ha sumat cap punt.

 

FOTOS: Aleix Camprubí

Handbol handbol berga HANDBOL GARBÍ "B" DE PALAFRUGELL Jordi Vilà quico sanz

Comentaris