Futbol Sala, Casserres Femení

Un Casserres dominant torna a guanyar a casa (5-3)

Un Casserres dominant torna a guanyar a casa (5-3)

Les noies del Puigfitó Casserres han aconseguit novament la victòria a casa. En aquesta ocasió, s’han imposat per 5 a 3 al Molins 99 amb un bon joc i demostrant que es fan fortes quan juguen a casa.

El partit ha començat amb els dos conjunts igualats i mostrant molt de respecte per l’adversari. Els primers minuts de joc s’han caracteritzat per passades segures i joc tranquil. Mica en mica, les jugadores han anat agafant confiança i han començat a pressionar, si bé el Casserres tenia més possessió i, en conseqüència, més ocasions. Un gol de les visitants ha fet reaccionar definitivament a les noies del Casserres quan empataven al moment mitjançant Jeni Serralvo. I no quedant satisfetes amb l’empat, han tornat a marcar en dues ocasions abans del descans Cristina Rial i novament Jeni Serralvo.

Amb un marcador en contra, el Molins 99 ha sortit amb més força a la segona part. Les seves ocasions, però, s’han trobat amb la intervenció de la portera local. Les berguedanes han anat creixent i han fet el quart gol, d’Irma Cubillas. Les vde Molins de Rei han optat per jugar amb la portera jugadora per retallar distàncies i, tot i que han marcat en dues ocasions més, també ha fet el seu tercer gol Serralvo deixant el partit amb el resultat de 5 a 3.
Quar

Quar Boixader Jugadora del Puigfitó Casserres

“És el primer partit de lliga que faig de futbol sala i ha anat molt bé. Ha estat un final una mica estressant, amb totes les rivals al nostre camp, però ens n’hem sortit i a sobre jugant molt bé. Ja tinc ganes de tornar a jugar.”

FOTO: Les jugadores del Casserres defensant / AUTORA: Lídia López

Molins 99 Primera Catalana FS Quar Boixader

Comentaris