Ciclisme

Cristofer Bosque i Eugeni Serra, els millors de les 2 Hores de Resistència en BTT a Avià

Cristofer Bosque i Eugeni Serra, els millors de les 2 Hores de Resistència en BTT a Avià

Amb l’organització de Cop de Pedal, la novena edició de les 2H de Resistència en BTT d’Avià ha aplegat un total de 38 equips, els quals 1 estava composat amb només un corredor.

La prova ha transcorregut en un circuit tancat 3 km, situat al centre del poble d’Avià. Un circuit que, segons Lluís Yun, de l’entitat Cop de Pedal, ha sigut bastant tècnic i amb més giravolts que l’any passat. A més, el fet que el terreny estigues moll a causa de les pluges caigudes durant el matí també ha augmentat la dificultat del circuit, ja que estava més relliscós i ha comportat a que el temps per volta fos més lent.

L’equip més ràpid i constant ha sigut l’equip masculí Altitud Bikes/TB, format pels corredors Cristofer Bosque i Eugeni Serra, que han realitzat 12 voltes al recorregut. Segons han sigut el Xavier Madrona i l’Ernest Palau (BTT Triatló Lluçanès), per davant de Ricard Gorchs i David Cirera  (Altitud Bikes Team), els dos equips també han completant 12 voltes.

podi mixte

En les 2 Hores de Resistència també es podia competir en parelles mixtes. L’equip de BTT Triatló Lluçanès 2 format per Jordi Font i Aina Picas ha sigut el més ràpid per davant de l’equip No pas, de Joan Quintana i Kati Martínez. El podi l’ha completat Alez Sabuquillo i Nayara Maldonado (Fes Cicles).

sots 18L’equip local dels Temprats format per Marc Rial i Jordi Junyent han sigut els millors en la categoria Sub-23, on els han seguit el Dídac Vivó i l’Andreu Cabra (Altitud Bikes 23) i l’altre equip local, Avià Cop de pedal format per Marc Cano i Valrei Caplin.

podi master

Josep M. Pradas i Paco Martínez de l’Electrica del Cadi han pujat al podi de Màster 50, tal i com van fer l’any passat, aquest any però no han estat sols, en segona posició els han acompanyat Enric Valldaura i Josep Icart de l’equip Olost.

femines

En la classificació femenina, les úniques i per tant les guanyadores de la categoria han sigut l’equip Xatis Glovers composat per Anna Barea i Rosa Palomino.

 

PARLEM AMB ELS PROTAGONSTES

Equip guanyador Scratch

declas generalsCristofer Bosque (corredor de BTT, tercer al Campionat de Catalunya de BTT, cinquè a la Copa Catalana i quart al Superprestigi d’Espanya): “Ha sigut una carrera molt bonica, per mi espectacular, amb un circuit tècnic i sobretot  100% BTT. Costa que s’organitzin proves de BTT aquí a la comarca, s’hauria d’incentivar més ja que tenim un terreny idíl·lic”

Eugeni Serra (corredor d’Ultramaratons): “M’agrada molt aquesta cursa, sempre que puc intento venir i aquest any al entrenar bastant amb el Cristofer li vaig proposar de fer-la junts. Personalment crec que s’hauria de potenciar més l’esport en general a la comarca”

Equip guanyardor femení

declas feminesAnna Barea i Rosa Palomino: “És el primer cop que participem les dues en un mateix equip, ja que abans ho havíem fer en un equip mixte. El recorregut ens ha agradat molt ja que ha sigut bastant tècnic. No hem vingut a competir, hem vingut a gaudir fent esport que és el que ens agrada.”

FOTOS: Podis de la novena edició de les 2H de Resistència en BTT d’Avià Autor: Meritxell Pey 

Avià BTT Ciclisme Cop de Pedal

Comentaris