Motor

Josep Piedra es fractura la mandíbula al Dirt Track d’Alcarràs

Josep Piedra es fractura la mandíbula al Dirt Track d’Alcarràs

Aquest diumenge 16 d’octubre es va celebrar a la localitat lleidatana d’Alcarràs la sisena prova de la Copa Rodi Dirt Track amb la participació dels pilots berguedans Josep Piedra, Jordi Casas i Joan Noguera.

A diferència de la passada carrera, en aquesta ocasió els tres pilots berguedans van poder passar a la gran final. Ara bé, la nota negativa de la carrera la va protagonitzar Josep Piedra que a falta de dues voltes pel final de la carrera va patir una caiguda i es va fracturar la mandíbula. El pilot de Berga va passar ahir pel quiròfan satisfactòriament i espera tornar a pujar la moto d’aquí un mes.

El fet de treure la bandera vermella a falta de dues voltes pel final de carrera, va fer que es contessin els últims passos per meta. Així doncs, Piedra va finalitzar vuitè, Joan Noguera va ser quart i Jordi Casas desè.

 A falta de la darrera carrera que serà el 27 de novembre a l’Albi, Jordi Casas va sisè a la classificació general, Josep Piedra setè i Joan Noguera novè.

FOTO: Josep Piedra i Jordi Cases ahir al Dirt Track d’Alcarràs. AUTOR: Joel Rgz

Copa Rodi Dirt Track Dirt Track Joan Noguera Jordi Casas Josep Piedra

Comentaris