Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CCR Baganès, CE Berga, Montmajor FC

El Berga B s’emporta el derbi de la jornada a Quarta Catalana

El Berga B s’emporta el derbi de la jornada a Quarta Catalana

Nova jornada francament dolenta pels interessos dels equips berguedans de Quarta Catalana. L’únic conjunt que va aconseguir treure punts dels seus compromisos va ser el Berga B, que es va imposar a un altre equip de la comarca, el Casserres, en l’únic derbi de la jornada per 1 a 3.

Montmajor, Gironella B i Alt Berguedà van perdre els seus partits. El Montmajor visitava Sant Llorenç de Morunys com un dels pocs equips que encara no havien perdut aquesta temporada. Malgrat tot, els del Baix Berguedà no van ser capaços de conservar aquesta condició i van perdre per 2 a 4 al camp piteu.

Per la seva banda, el Gironella B rebia la visita del segon classificat, el Callús, en un dels partits més complicats de la temporada. Els gironellencs van aguantar l’empat a 1 fins el minut 60, però finalment el Callús va decantar el marcador al seu favor amb dos gols en el darrer terç de partit. El resultat final va ser l’1 a 3.

Finalment, l’Alt Berguedà allarga la seva mala ratxa. El conjunt dirigit per Germán Rodríguez no està tenint un bon inici i és, juntament amb el Valls de Torroella, l’únic equip de la categoria que encara no ha estrenat el seu caseller de punts. Els berguedans van veure com el rival d’aquesta jornada, el Navàs, remuntava un 2 a 1 en contra en els últims sis minuts de partit per establir el 2 a 3 definitiu.

Amb aquests resultats, el líder continua sent el Puigcerdà, que ha guanyat els cinc partits que ha jugat. El primer equip de la comarca és el Montmajor, que és sisè, amb 7 punts. Un pèl més enrere hi ha el Berga B, que puja fins el novè lloc, amb 6 punts. A la dotzena posició hi ha el Gironella B, amb 4 punts i just per davant del Casserres, que és 13è, amb 3 punts. Finalment, l’Alt Berguedà és 14è, encara sense puntuar.

La resta de resultats i la classificació del grup 1 de Quarta Catalana, aquí.

Quarta Catalana

Comentaris