Motor

Segona posició per a Franc Serra a València

Segona posició per a Franc Serra a València

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la penúltima carrera de la RFME Copa d’España de Flat Track on el pilot de Gironella Franc Serra ha acabat en segona posició.

Desprès de la carrera a Casserres on va guanyar la prova del TT, el pilot del Alonso Racing Team arribava a València amb la oportunitat de col·locar-se líder del campionat. Tot i no ser així Franc Serra segueix estant en les posicions capdavanteres marcant molt bons temps i mantenint un ritme de carrera fort.

Franc que arribava amb l’objectiu de pujar al lloc més alt del podi per així retallar punts als seus contrincants, va mantenir un bon ritme durant tota la carrera però a l’última volta no va poder salvar la distància amb el seu perseguidor Ferran Cardús qui va guanyar la carrera.

Ara a falta de una carrera, la qual serà el 20 de novembre al circuit de KR24 de Conil de la Frontera (Cádiz), Franc tindrà la oportunitat  de fer-se amb el Campionat.

Globito Franc

#18 FRANC SERRA: “Crec que aquesta ha sigut la carrera més complicada de tot el campionat ja que la pista estava completament canviada. Hem treballat dur per arribar forts i al final hem acabat segons, una bona posició però ara haurem de jugar-nos el campionat a la última carrera a Cádiz.

IMG_2190

FOTOS: Podi categoria Pro; Franc Serra quan anava en primera posició per davant de Ferran Cardús. AUTOR: Andrea Rubio 

Franc Serra Sala MC Baix Berguedà RFME Copa España Flat Track

Comentaris