Atletisme

Ismail Razga evita sorpreses a la Marató Pirineu

Ismail Razga evita sorpreses a la Marató Pirineu

Ismail Razga ha fet evidents els pronòstics i ha guanyat la 3a edició de la Marató Pirineu. El marroquí ha arribat a Bellver de Cerdanya amb un temps de 4 hores, 1 minut i 58 segons. El segon classificat ha sigut Pablo Villalobos, amb 4 hores, 2 minuts i 44 segons, i Abdelfatah Dalal ha tancat el podi, amb un temps de 4 hores, 7 minuts i 1 segon.

Pel que fa a les dones, Paloma Lobera ha sigut la primera a arribar a Bellver, amb un temps de 5 hores, 11 minuts i 19 segons. Ines Marques ha arribat segona, amb un temps de 5 hores, 33 minuts i 36 segons, i, just després, ha arribat Patry Barreda, amb 5 hores, 35 minuts i 1 segon.

El berguedà més destacat de la cursa ha sigut, com s’esperava, Jordi Noguera. El dels Mountain Runners ha sigut el 25è classificat, amb un temps de 4 hores, 50 minuts i 4 segons.

Amb sortida i arribada a Bellver de Cerdanya, la Marató Pirineu ha recorregut una ruta de 45 kilòmetres i 2.400 metres de desnivell.

FOTO: @UltraPirineu

ismail razga jordi noguera Marató Pirineu Ultra Pirineu

Comentaris