Atletisme

El berguedà Ivan Camps es cola al Top 10 de l’Ultra Pirineu

El berguedà Ivan Camps es cola al Top 10 de l’Ultra Pirineu

Gran resultat del jove berguedà Ivan Camps en l’edició d’enguany de l’Ultra Pirineu. L’atleta del Buff ha creuat la meta com a 10è classificat de la general, registrant un temps de 13 hores, 21 minuts i 40 segons. Camps ha començat la prova per sota del Top 10, però ha anat progressant paulatinament fins a arribar a situar-se a la 7a plaça. Finalment, els kilòmetres des de Gósol fins a Bagà se li han fet més durs, i ha arribat a meta en 10a posició, amb una mitjana de 8,23 km/h.

L’atleta afrontava l’Ultra amb clares opcions de millorar la marca del seu any anterior, on ja va arribar a la 18a plaça. És la 4a vegada que el berguedà competeix en aquesta prova i aquest és el seu millor temps. De cara a l’any que ve, Camps ha deixat a l’aire si tornarà a competir o no en aquesta cursa.

campsretall

 

Ivan Camps: “Per més que la gent digui, hi havia molt nivell. He fet el temps del 7è de l’any passat, hi havia molt nivell. Ja veurem si l’any que ve la torno a córrer”.

 

 

CampsAvituallament

Ivan Camps arribant a l’avituallament d’Estasen

Mira la galeria de fotos de l’Ultra Pirineu 2016

FOTOS: Aleix Camprubí

Ivan Camps Ultra Pirineu up16

Comentaris