Futbol, UE Avià

Abonats a l’empat (1-1)

Abonats a l’empat (1-1)

Tres partits, tres empats. La Unió Esportiva Avià ha empatat a 1 aquesta tarda al camp del Lloret i suma el tercer empat en tres compromisos de lliga. Els avianesos es mantenen, així, imbatuts, però la victòria haurà d’esperar una setmana més. Els de Pablo Becerril han sumat 3 punts dels 9 possibles fins al moment.

A la primera part, l’Avià ha tingut la sort de marcar aviat. Ha estat al minut 13 amb una bona acció de Miki López. A partir d’aquí, els avianesos s’han dedicat a defensar el marcador i ho han acabat pagant a la represa, quan el Lloret ha pogut empatar. A més, els locals podrien haver-se endut els tres punts en un darrer tram de partit en què l’Avià ha gaudit de molt poques ocasions de gol i ha suat sang per conservar l’empat. Al final, però, bon resultat fora de casa per als de Pablo Becerril.

El post-partit: Lloret 1 Avià 1

becerril

Pablo Becerril Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“No hem sabut trobar el ritme de partit que necessitàvem. Curiosament, crec que a la segona meitat hem estat millor però ens han empatat. Me’n vaig malament perquè no hem estat bé, però també en faig una lectura positiva perquè, tot i ser inferiors, hem tret un empat fora de casa i en un camp complicat”

 

mikilopez

Miki López Jugador de la Unió Esportiva Avià

“El millor del partit és el resultat. La lectura que en faig, en general, és positiva, però també he de dir que considero que ha estat el partit més fluix que hem fet tàcticament. L’empat és bo tenint en compte que és fora de casa i que el Lloret les ha tingut per guanyar a la segona part”

 

FOTO. Imatge del partit de l’Avià de la setmana passada al municipal Alfons Gonfaus / AUTOR: Marc Canturri

Miki López Primera Catalana

Comentaris