Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

Debuts amb derrota (86-64)

Debuts amb derrota (86-64)

El Beep Bàsquet Berga 2016-2017 estrena amb derrota la nova categoria, Primera catalana, i el nou entrenador, Manel de Haro. Els de la capital del Berguedà afronten un any complicat i diumenge no van poder superar a la secció del Club Natació Terrassa, un rival que acaba de baixar de la categoria de Copa Catalunya.

beep1Tot i el resultat final, els berguedans van fer una molt bona primera meitat, controlant -relativament- el partit i arribant al descans 4 punts per sobre (33 a 37). Els de De Haro van estar bé en la faceta ofensiva i concentrats en defensa. Tot i això, els equips van prioritzar l’atac, amb intercanvi de cistelles i ritme frenètic, contracops i tir exterior.

A la segona meitat, però, el Terrassa va remuntar imposant la seva qualitat i una millor forma física, a través d’una defensa asfixiant i un bon posicionament a la pista. Els visitants van aguantar només 5 minuts, ja que en els darrers 5 del 3r parcial van encaixar un parcial de 17 a 2. El Berga no trobava solucions i la fluïdesa de la pilota era dolenta, mentre que la intensitat i agressivitats defensives van baixar clarament. El CNT va fer mal a través del joc dels pivots i va sentenciar des del perímetre, en un darrer parcial testimonial.

beep2

Amb aquesta primera jornada, el Beep suma 1 punt i, per culpa del bàsquet average, se situa com a cuer. L’equip juga en el Grup 3 d’aquesta Fase prèvia de la Primera catalana.

Precisament l’altre equip de Terrassa, l’Sferic, serà el pròxim rival dels de negre. El Berga intentarà plantar cara a un rival que és 12è, ja que també va perdre el seu primer partit i, per tant, visitarà la ciutat amb ganes de guanyar. De l’Sferic cal destacar el seu base, que té moltes habilitats, i que no tenen cap home gran.

hug

 

Hug  Tuyet: “Cal seguir treballant, sobretot en aspectes defensius i en la capacitat física”.”Necessitarem un miracle a cada partit”. “La lectura del partit és bona”. “Sabem que serà un any complicat i patirem”. “Hem començat més tard la pretemporada”.

 

El mateix debut pel CB Puig-reig

Qui també es va estrenar a una nova categoria va ser el Puig-reig, després de l’ascens en la darrera temporada. Els berguedans van caure derrotats en la visita del Sant Sadurní, per 66 a 76. Amb 1 punt, els puigreigencs són 10ns i ja preparen la visita a l’Òdena Club Bàsquet, qui va guanyar el seu primer partit i suma 2 punts.

Bàsquet Bàsquet Berga beep berga cb puig-reig Hug Tuyet manel de haro

Comentaris