General, Motor

Nil Arcarons domina la IV Rostollada Motorshow

Nil Arcarons domina la IV Rostollada Motorshow

La localitat berguedana d’Avià ha celebrat la seva festa del motor presidida per l’avianès, Marc Coma juntament amb el Moto Club Foc i Fuego. Enguany ja és la quarta edició i desprès de tres anys col·laborant amb la Fundació Wings for life, enguany Marc Coma ha decidit realitzar aquest acte benèfic per ajudar a una fundació més propera, el Taller Coloma.

Durant tot el s’ha pogut gaudir de les derrapades i dels sals que prop de 100 corredors repartits entre les categories open, i les categories que configuren la RFME Copa d’Espanya de Motocròs Clàssic han protagonitzat al circuit d’Avià.

L’activitat ha començat amb els entrenaments durant tot el matí, ja a la tarda s’han disputat les diverses mànegues al circuit Circuit Pla de la Parera, un circuit bastant ràpid amb zones “ratoneres”.

Marc coma

Pel què fa a la categoria Open, Nil Arcarons ha sigut el clar dominador de la jornada. El pilot de Centellas ha dominat les tres mànegues i ha pujat al podi final per davant de Nil Bussot, i Marc Coma, que ens ha donat una grata sorpresa a tot el públic amb la seva participació. El pilot de Casserres, Joan Noguera ha finalitzat quart i Xavier Farre cinquè. Pel que fa als pilots berguedans Benet Solanellas ha sigut vuitè, Edu Vendrell nové i el pilot de Guardiola del Berguedà, Marc Calmet ha abandonat per una caiguda.

Per altre banda, amb la Copa d’Espanya de Motocròs Clàssic s’hi ha pogut veure molts pilots berguedans. A Pre 76, el pilot de Berga, Josep Bruch ha sigut el més ràpid seguit de Raul Aguirre i Leandro Galdona. Juan Jose Hernandez ha sigut el millor en Pre 78 per davant de Pere Junquera, de Berga, i Domingo Gris. Ricard Coma ha finalitzat quart.

Josep Piedra ha pujat al podi en la categoria Super Evo, ho ha fet en la tercera posició, ja que primer ha sigut David Guardiola i Fernando Garcia.

En Pre 78 +50 tenim un guanyador berguedà, Pere Junquera, que ha dominat la categoria per davant de Domingo Gris i l’avianès Ricard Coma.  Josep Rossinyol ha finalitzat sisè.

podi pere jonqueras

Xavier Castey ha dominat amb molta solvència la categoria de Twinshock. Segon ha sigut Miquel Cuadrado i el navassenc, Agustí Vall. El pilot berguedà Jordi Figuls ha finalitzat en vuitena posició. Figuls ha sigut sisè en Twinshock +50 i en Lluis Soler novè.

DSC_0036Marc ComaAquest any amb la quarta edició i la incorporació de la Copa Espanya ja podem dir que la Rostollada Motorshow està consolidada”

 

Marc Coma està immers en l’organització del Rally Dakar 2017, un Dakar que com ja va dir a la presentació, serà molt diferent, exigent amb la navegació i dur, bastant dur.

Resultats de la IV Rostollada Motorshow aquí 

FOTO. Nil Arcarons; Marc Coma; podi amb Pere Junquera i Ricard Coma/ AUTORA: Merixell Pey 

Avià IV Rostollada Motorshow Avià Marc Coma Nil Arcarons Nil Bussot RFME Copa España Motocross Clásico

Comentaris